Zabava

Daniela 'napadli' pred Halo Tivoli!

K.S.
8. 12. 2014, 14.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Na Aktualovem koncertu je bilo več kot noro, vendar se ni dogajalo le na odru, za odrom in pred odrom … Dogajalo se je tudi pred dvorano!

Arhiv Svet24

Daniel bo naslednje leto praznoval svoj 60 rojstni dan.

Aktualov koncert je obiskalo tudi zelo veliko glasbenikov, ki so uživali v veselem vzdušju, ki je vladalo v nabito polni Hali Tivoli. Med temi je bil tudi Daniel Popović, ki si je v družbi žene Aleksandre privoščil nekaj ur nepozabne zabave.

Daniel pa je nekje na sredini koncerta odšel malce na zrak, z namenom da si prižge cigaret. Pred dvorano pa so ga dobesedno 'napadli'. Oboževalke so ga kar vlekle ... za roke, jakno in za njim na ves glas prepevale Džuli … Kar nekaj obiskovalk koncerta se je z njim hotelo tudi fotografirati in skoraj vsaka mu je imela nekaj lepega za povedati. Daniel, kot pravi gentleman, je prijazno prisluhnil, se fotografiral in tudi pokramljal.

Arhiv Svet24

Kar težko se je spet prebil do svoje ljubljene Aleksandre, s katero je užival do konca večera.

Daniel nam je povedal, da mu je bilo na Aktualovem 7. rojstnem dnevu zelo všeč in da mora pohvaliti tudi Aktualovo ekipo, ki je enkratna, profesionalna in obenem sproščena. Ob koncu pogovora pa nam je še namignil, da upa, da bo drugo leto lahko tudi on v živo zabaval vse zaprisežene Aktualovce.