Zabava

Zvezdniki, za katere ne bi nikoli rekli, da se družijo

A.P.
7. 12. 2014, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Veliko je zvezdnikov, za katere niste vedeli, da so prijatelji. Čeprav nas ne preseneča, da se v Hollywoodu vsi poznajo med seboj, so prijateljstva, ki vam jih bomo predstavili, precej naključna.

Jim Parsons in Rihanna. Prijatelja sta postala med snemanjem glasov za animirani film z originalnim naslovom Home. Ujela sta se in tudi veliko časa preživita skupaj.


Beyonce, Jay-z ter Jake Gyllenhaal. Tako je, Jake, Beyonce ter Jay-z so prijatelji, ki so si zelo blizu. Trio skupaj preživi veliko časa.


50 cent in Bette Milder. Spoznala sta se, ko sta sodelovala pri skupnem projektu. Čeprav se o raperju govori čuda stvari, lahko Bette o njemu pove samo najlepše stvari. Pravi, da je zaradi njega njeno življenje vredno živeti.


Elton John in Eminem. Tako Elton John kot Eminem predstavljata velika imena v glasbi. Skupaj sta nastopala na podelitvi Grammy-jev leta 2001 in sta tako tudi ostala v stiku in sčasoma sta postala tesna prijatelja. Eminem je celo priznal, da mu je Elton John priskočil na pomoč, ko je želel prenehati s pitjem alkohola.


Jennifer Lawrence in Drew Barrymore. Šele letos sta postali prijateljici, ko sta se spoznali na prireditvi Golden Globes na rdeči preprogi. Ves čas sta se smejali in izgledalo je, da uživata v družbi.


 Kate Hudson in Lea Michele. Spoznali sta se leta 2012, ko je Kate Hudson sodelovala pri nadaljevanki Glee. Nihče ni zares vedel, kako zelo blizu sta si, dokler ni preminil fant od Lee, Cory Monteith. Kate jo je povabila v svojo hišo, kjer bi imela dovolj zasebnosti in bi lahko žalovala.