Zabava

Susan Boyle ima prvič v življenju fanta

T.P.
7. 12. 2014, 14.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Susan Boyle (53), ki je pred nekaj leti nastopila v britanskem resničnostnem šovu talentov in postala svetovna pevska senzacija, je presenetila javnost z novico, da ima prvič v življenju fanta.

Profimedia

Pred leti je Susan izvedela, da je avtistka in da zato težko komunicira z ljudmi, jim verjame ali z njimi ustvari kakršnokoli zvezo. V priljubljenem šovu Britanija ima talent je ganila javnost z božanskim glasom, a tudi žalostno zgodbo o samskem življenju.

»Šele pred nekaj leti sem začutila, da sem resnično pripravljena na ljubezen.« - Susan Boyle

A zdaj je vse drugače, kajti Susan je končno osnovala svojo prvo ljubezensko zvezo. Javno je namreč priznala, da ima partnerja in da je zaljubljena, več o tem pa ni želela povedati, češ da to ne bi bilo pošteno do njega. »O svojem fantu vam povem samo to, da je star toliko kot jaz, je zelo prisrčen in je ameriški zdravnik,« je povedala in dodala, da sta se spoznala v hotelu, kjer sta bila oba ob istem času naključno nastanjena. »Ljudje z mojo boleznijo postavljajo zidove, ker ne znajo verjeti drugim. Sama skušam stvari spremeniti in se povezati z ljudmi, saj imam veliko ljubezni, ki bi jo rada delila.«