Zabava

Ekskluzivno: Razkrivamo novo hišo resničnostnega šova

M. V.
25. 12. 2013, 19.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ekipa resničnostnega šova Zmenek na slepo, ki se bo prihodnjo leto začel na Planet TV, vodila pa ga bo Jasna Kuljaj, nam je dovolila, da pokukamo v hišo, v kateri bodo živeli tekmovalci.

Planet TV

Tekmovalci, ki bodo iskali svojo sorodno dušo, se bodo vselili v hišo, ki stoji v okolici Ljubljane. Dekleta bodo stanovala v svoji etaži, kjer je bivalni del pobarvan v vijolične odtenke, v njem pa seveda ne manjka tudi mizica za ličenje, kjer se bodo tekmovalke lišpale za svoje izbrance. Soba je odeta v peščene barve, medtem ko je kuhinja popolnoma bela. Pokukali smo tudi v dnevno sobo in kopalnico, a ekipa pravi, da naj ta del stanovanja za zdaj ostane skrivnost.

Planet TV
Moški brlog s kotičkom za zabavo

V tretjem nadstropju hiše bodo imeli tri dni svoj brlog moški. Moška dnevna soba je odeta v črno-modre odtenke. Police so polne knjig in umetniških skulptur. Moški imajo tudi kotiček za zabavo, a je tudi ta za zdaj še skrit očem javnosti. V čisto svojem nadstropju pa je temna soba, v kateri bodo imeli tekmovalci zmenke. Soba je popolnoma črna in s prostim očesom se ne vidi popolnoma nič.

Planet TV

Planet TV
Medtem ko se bodo prvi tekmovalci za tri dni že vselili v hišo, je sodelovanje še vedno mogoče. Tako se le opogumite in se prijavite, saj boste morda prav vi med tistimi, ki bodo v treh dneh, ko bodo živeli v hiši ljubezni, spoznali svojo sorodno dušo. Prijave na Planet TV-ju sprejemajo na elektronski naslov zmeneknaslepo@planet-tv.si.