Zabava

Konec ljubezni? Tina Maze za Andreo Massijem zaloputnila vrata

L. Ž.
25. 12. 2013, 18.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Življenje je sestavljeno iz vzponov in padcev, šport iz zmag in porazov. Žal Tini Maze trenutno ni prizaneseno nikjer.

Mediaspeed

Ne samo na smučarskih strminah, svet zanjo ni preveč lep niti, ko daleč od množic, ki hočejo le zmage, odloži smučarske palice in sname čelado. Kajti iz smučarske karavane prihajajo vesti, da je s športnimi uspehi vred iz Tininega življenja menda izpuhtela tudi ljubezen.

Nikola Miljković, Grega Wernig
Bi lahko bili ne tako bleščeči rezultati kot lani krivi, da sta se z Andreo Massijem ohladila drug do drugega? Ali pa je konec njune ljubezni kriv za Tinine slabše dosežke na belih strminah? Pravega odgovora ne ve nihče, verjetno niti Tina in Andrea sama ne. Slišati je le, da je med njima baje dokončno počilo po prvi tekmi v St. Moritzu in da je bilo zelo glasno, zadnjo besedo pa da naj bi imela Tina, ki je za svojim fantom in vodjo svoje smučarske ekipe v nemoči jezno zaloputnila vrata.
Tudi naša šampionka je včasih samo človek in ne robot. Po izjavah, ki jih je po tem dogodku dal Andrea, češ da so ženske zapletena bitja in da samo Tina ve, pri čem smo, se zdi, da sicer izkušeni Italijan tega včasih preprosto noče razumeti. Koliko energije po vsem tem potrebuje ranjena in osamljena Črnjanka, da se sploh lahko pojavi v štartni hišici, ve le ona sama. A ker za dežjem vedno posije sonce, smo prepričani, da se tudi Tini kmalu obetajo lepši časi, in komaj čakamo, da bo na njenem licu spet zasijal zmagoviti nasmeh in bo dobila nove iskrice v očeh.