Zabava

Sandy ji je bičal prsi

T.P.
31. 10. 2012, 08.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Razvpita ameriška starleta Coco Austin je tik pred prihodom orkana Sandy posnela video, na katerem ji veter biča razkošno oprsje.

Coco, žena raperja in igralca Ice-T-ja ter glavna junakinja resničnostnega šova Ice Loves Coco, je prihod orkana Sandy dočakala na balkonu svojega stanovanja, kjer je tik pred zdajci posnela svoj mini šov. V prvem planu so bile, kot ponavadi, njene ogromne silikonske prsi … »Želela sem pokazati neverjetno moč vetra, ki piha in sproti suši dežne kaplje na mojem obrazu. Zunaj ni hladno, ozračje pa je malce tropsko,« je napisala Coco in dodala, da je veter nor. Fotografirala je tudi valove, rekoč: »Obsedena sem z orkanom Sandy, ki drvi naravnost name! Tako sem vznemirjena! Sem nora? Pripravljena sem.«

Štiri ure po objavi videa, ko se je neurje že krepko razbesnelo po New Yorku, je napisala na Twitterju: »Smo v popolni temi. Ni elektrike, ulice so poplavljene. Malo je zastrašujoče. Počutim se kot v seriji Živi mrtveci.«

Zvezde so zapisale med divjanjem orkana

Številne zvezde so na družbenih omrežjih razkrile svoje strahove, komentirale situacijo in skušale potolažiti prestrašene oboževalce.

Rob Lowe: Letim proti domu z vzhodne obale, čim dlje od Sandy. Ko bi vas vsaj lahko odpeljal s seboj.

Pamela Anderson: Med neurjem nikar ne pozabite na svoje hišne ljubljenčke.

Whoopi Goldberg: Obstaja upanje, da take nesreče iz nas naredijo boljše ljudi, prijatelje, matere, očete, sestre, brate.

Joan Collins: To je pravo obsedno stanje! Prava katastrofa je, da je veleblagovnica zaprta. Kje lahko dekle nakupuje med orkanom?