Zajčica

Trump naj bi Melanio prevaral tri mesece po sinovem rojstvu

R.T.
16. 2. 2018, 18.18
Posodobljeno: 16. 2. 2018, 18.56
Deli članek:

Spoznala sta se v Playboyjevi vili – pisalo se je leto 2006. Zabavo je priredil eden in edini Hugh Hefner.

Reuters
Donald Trump pravi, da gre za lažno novico.

V svoj dnevnik je zapisala, da ga je pritegnila. Ljudje, ki so bili poleg, so se celo šalili, da bo njegova naslednja žena. Melania Trump je bila z Barronom v New Yorku, takrat je štel komaj tri mesece, Donald Trump pa naj bi Karen McDougal po zabavi povabil k sebi v hotel v na Beverly Hillsu. Tam naj bi imela spolni odnos, trdi McDougalova. Kakor tudi, da naj bi ji Trump ponudil denar, a ga je zavrnila, češ da ni takšna ženska. V tistem naj bi ji dejal, da je posebna.

Profimedia
Karen McDougal

Ni brez kvalitet

Danes pravi, da jo je privlačila njegova osebnost – zdel se ji je šarmanten, inteligenten in vljuden, je zapisala v svoj dnevnik.
Trump naj bi Playboyjevo zajčico videval vsakič, ko je bil v Los Angelesu. Vedno naj bi jedel isto, poseben vtis pa je nanjo naredil, ker ni pil alkohola.

Njuna afera naj bi kmalu prerasla hotelsko sobo – spoznala naj bi njegove otroke, bila v njegovi newyorški rezidenci, Trump pa naj bi jo pogosto posedel na letalo, da bi lahko bila skupaj. Trajalo naj bi 10 mesecev. 10 let pozneje naj bi bila utišana s pogodbo, ki naj bi jiprinesla približno 120.000 evrov. Afero naj bi končala ona, saj jo je vedno bolj skrbelo, kaj si bo o njenem načinu življenja mislila njena mama. Zgodbo naj bi prodala podjetju American Media Inc., pod katerega spada National Enquirer. Podjetje je v lasti Davida Peckerja, Trumpovega dobrega prijatelja. Zgodba tako ni ugledala luči sveta, je v času predsedniških volitev razkril Wall Street Journal.

McDougalova priznava, da jo razkritje navdaja s skrbjo. Za potezo naj bi jo navdihnila Stormy Daniels, ki je pred kratkim javno spregovorila o domnevni aferi s Trumpom. McDougalova upa, da bo njena zgodba izučila druge ženske, da naj ne podpisujejo pogodb, ki jih zavezujejo k molčečnosti.

Predsednik Združenih držav Amerike je afero zanikal.