Neprepoznavne

Zaradi lepotne operacije so jim preprečili vstop na letalo

R.T.
10. 10. 2017, 10.15
Posodobljeno: 10. 10. 2017, 10.18
Deli članek:

Tri Kitajke, ki so se na plastično operacijo odpravile v Južno Korejo, so postale tako nerazpoznavne, da so jim letališki uradniki preprečili vstop na letalo.

Facebook
Niso jim verjeli.

Trojica mladenk se je med kitajskim državnim praznikom »zlati teden« odpravila v sosednjo Južno Korejo, kjer so svoje obraze zaupale plastičnemu kirurgu. Na letališče so se vrnile povsem otečene, obraze pa so jim namesto pokrival krasili medicinski povoji. Vse skupaj je do kraja begalo uradnike za priseljevanje, ki so sumničavo pogledovali zdaj na potne listine zdaj na neprepoznavne obraze.

Čeprav so »prenovljene« in zabuhle dekline svojo identiteto poskušale dokazati z vozovnicami in drugimi dokumenti, so uradniki ostali neomajni, vse skupaj jim je preprosto preveč smrdelo. Odločili so, da jim ne zaupajo, in jim preprečili povratek v domovino. Trenutno še ni znano, ali so nesrečnice že stopile na rodno grudo.

Južna Koreja je priljubljena destinacija za Kitajke, ki se odločijo, da bodo legle pod kirurški nož. Nekatere klinike naj bi v paketu poleg »kozmetične« obdelave ponujale celo razkošne safarije v afriških državah, poroča kitajski AsiaWire.