Romanca med dijakom in učiteljico

Učiteljica kaznovana zaradi seksa z dijakom

R.T.
6. 10. 2017, 18.00
Posodobljeno: 6. 10. 2017, 18.07
Deli članek:

23-letna Alice McBrearty iz Londona bo imela šestnajst mesecev ćasa za razmislek o svojem neprimernem odnosu do 15-letnega dijaka.

Daily Mail
Alice McBrearty je zapeljala dijaka v pregreho.

Alice se je podrobneje spoznala s petnajstletnikom na facebooku in instagramu januarja letos. Klepet je kmalu presegel meje običajnega odnosa med učiteljico in dijakom. Domenila sta se za vroče zmenke v živo. Najmanj trikrat jo je dijak obiskal na njenem domu, kjer sta se predajala strastem, večkrat sta se mečkala v hotelu, enkrat pa sta seksala učiteljičinem avtomobilu. Alice je bila še posebej radodarna za najstnikov petnajsti rojstni dan. Odpeljala ga je v garažo in ga obdarila z oralnim seksom.

Najstnikov oče je zaznal, da se njegov sin pogosto druži z mlado učiteljico. Ko ju je maja zalotil, da se objemata in poljubljata, je zagrabil poba za ovratnik in ga prepričal, da je o “romanci z učiteljico” zapel socialnim delavkam in policistom.

Zadeva je romala na sodišče, kjer so Alice, ki je medtem sama pustila učiteljsko službo, obsodili na 16 mesecev zaporne kazni.