Poroka stoletja

Se je Vladimir Putin na skrivaj poročil?

U.K.
4. 9. 2017, 15.51
Posodobljeno: 4. 9. 2017, 15.51
Deli članek:

Ruska gimnastičarka, ki naj bi bila Putinova ljubica, se je v javnosti pokazala z diamantnim poročnim prstanom. In nihče ne ve, kdo je njen mož.

Reuters
Putin in Alina Kabajeva naj bi bila v zvezi že skoraj desetletje.

Seveda pa mnogi ugibajo, da sta se Alina Kabaeva (34) in ruski predsednik poročila. Ne le to, imela naj bi tudi že vsaj enega otroka. Vendar pa niti Putin niti Kabaeva nista glede poroke povedala nič. Alina, ki je med drugim osvojila tudi olimpijsko zlato, je pokazala svoj prstan v Italiji, kjer naj bi bila na počitnicah.

Profimedia
33-letna Alina Kabajeva naj bi bila spremljevalka Putinova spremljevalka.

Par že skoraj desetletje

Čeprav nista uradne zveze nikoli priznala, pa naj bi bila ruski predsednik in Alina par že skoraj desetletje. In tudi sedaj ni znano, da bi bila s komerkoli v zvezi. Ruska javnost sedaj tako rekoč zahteva, da se Alina in Putin izjasnita glede njune zveze, mnogi časniki pa so poroko, če se je res zgodila, označili za tajno poroko stoletja.

Vendar pa so nekateri mediji že pred časom poročali, da se je njuna zveza ohladila in da ima ruski predsednik že novo ljubezen. A prav gotovo bo prstan na roki seksi gimnastičarke še kar nekaj časa buril duhove.