PRILJUBLJENA

Končno "samostojna" Melania Trump

uk
30. 7. 2017, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prav zanimivo bo videti, kako se bo Melania odrezala na samostojni turneji. Verjetno pa ji ne bo hudega, saj njena priljubljenost samo raste.

Profimedia
Melania je še vedno precej bolj priljubljena od svojega moža.

Prva dama ZDA Melania Trump bo septembra vodila delegacijo ZDA na tako imenovane igre nepremagljivih ali neosvojenih (Invictus games), ki na pobudo britanskega princa Harryja potekajo od leta 2014. Udeležujejo se jih ranjeni vojaki in veterani. Slovenske reprezentance ni na seznamu iger, ki bodo potekale v Torontu od 23. do 30. septembra.

Vedno je spremljala moža

To bo prva samostojna uradna pot v Sloveniji rojene prve dame ZDA v tujino. Doslej je na treh poteh spremljala svojega moža, predsednika ZDA Donalda Trumpa. In čeprav je na predsednika padalo mnogo kritik, so bili tako mediji kot vsi ostali nad Melanio navdušeni. Je pa res, da se je vedno držala nekoliko nazaj, morda tudi zato, da ne bi zasenčila svojega moža.

Iger se bo udeležilo 550 vojakov športnikov iz 17 držav, ki bodo tekmovali v 12 športnih disciplinah. Med njimi so plavanje, kolesarstvo, košarka na vozičkih in ragbi na vozičkih. Iz urada prve dame ZDA so sporočili, da je počaščena, da bo lahko zastopala svojo državo na letošnjih igrah.