Pregrešno drago

VIDEO: Melania v rožnati jakni za vrtoglavo ceno

R.T.
27. 5. 2017, 12.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prva dama ZDA Melania Trump je med obiskom na Siciliji znova razburkala javnost in medije ko se je pojavila v vpadljivi in dopadljivi modni jakni z rožnatim motivom.

Profimedia
Prva dama je izbrala rožnato.

Medtem ko so voditelji držav članic razpravljali o svetovnih problemih, pa so njihove partnerice in partnerji uživali v lepotah Sicilije. Partnerski program na vrhu v Taormini prvi dami ZDA Melanii Trump in ostalim ponuja tako kulinarične poslastice kot kulturne užitke.

Profimedia

Melanija je bivanje v Italiji izrabila tudi dopolnitev svoje garderobe, kar je tudi brž pokazala. Ko pa se je v medijih pojavila informacija o prodajni ceni tega krasnega kosa oblačila, se je mnogim zvrtelo v glavi. Melania je namreč nosila oblačilo, katerega cena se vrtoglavo dviga na 51.500 ameriških dolarjev oziroma dobrih 45.000 evrov. Družabna omrežja so hitro preplavili komentarji glede njenega modnega okusa.

"To je odvratno. Ona je odvratna." "Medtem ko tako veliko število Američanov izgublja pravico do zdravstvenega zavarovanja in kmalu ne bodo imeli več kaj jesti ..." "To je več kot večina državljanov ZDA zasluži v enem letu! Odvratno!," so se zgražali v komentarjih.

No, Stefano Gabbana osebno je na svojem instagram profilu pohvalil Melanijin modni okus.

Zgodba se s tem še ne konča. Kar je res šokantno, je dejstvo, da so dragoceno jakno popolnoma razprodali le dan zatem, ko se je Melania prikazala v njej, piše Mashable. Če vas je morda zamikalo zapraviti nekaj več denarja za dopolnitev svoje izbrane garderobe, ste že prepozni. Zdaj boste morali spet razmišljati.

Sicer pa ima Melania zelo rada modno znamko Dolce & Gabbana in se pogosto oblači v njihove oblikovalske stvaritve. V eni od jih je pozirala tudi za uradni portret v Beli hiši.