Črni mag

Na ukradenem truplu ga je učil črne magije

R.T.
13. 3. 2017, 10.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Sosede je motil oduren vonj, a niso pričakovali, da veje od trupla.

Thinkstock

Prebivalci indijskega mesta Maraimalai Nagar niso več mogli prenašati groznega vonja, ki je vejal iz ene izmed hiš, zato so poklicali policijo. Ko so policisti stopili v hišo niso mogli verjeti svojim očem. Vonj je prihajal od razpadajočega trupla, ki je počivalo v krsti umazani z zemljo.

Policisti so aretirali stanovalca Karthika in njegovo ženo Naseemo, ter ju odpeljali na zaslišanje, kjer sta jim povedala bizarno zgodbo.

Do 33-letnega Karthika, ki je prebivalcem znan kot samooklicani črni mag, je pristopil mlad Balaji. H Karthiku je prišel, da bi izpopolnil svoje izobraževanje v črni magiji. 33-letni čarodej ga je sprejel za vajenca in mu naložil nalogo – zagotoviti mu je moral sveže truplo, preko katerega ga bo učil komuniciranja z duhovi in onim svetom.

Balaji se je odpravil v iskanje trupla in v bližnjem kraju je naletel na še en čarovniški dvojec pod vodstvom starejšega črnega maga Dhanraja. Ta mu je povedal, da je pred dnevi bilo pokopano sveže truplo, ki pripada 20-letni študentki, ki je storila samomor.

Dhranaj je z novico odšel k svojemu novemu učitelju in ponoči sta se odpeljala na pokopališče, kjer je bila pokopana nesrečna študentka. Tam sta ju pričakala Dhanraj in njegov vajenec in skupaj so truplo odkopali, za kar naj bi Dhranaj Karthiku računal 20.000 indijskih rupij, kar je približno 280 evrov. Karthik in Balaji sta truplo s trugo vred naložila v prtljažnik in odpeljala domov. Ostala zgodba je znana – truplo je zaradi dekompozicije začelo smrdeti, sosedi so poklicali policiste in sledile so aretacije.

Zaradi podobnih neokusnih praks je Karthik že bil izgnan iz svojega prejšnjega prebivališča v Marudhadiju, sedaj pa tako njega kot njegovega pomočnika in čarodejskega poslovnega partnerja, čakajo sojenja.