Svarilo?

Farmacevtski industriji se zaradi Melanie Trump tresejo hlače

R.T.
8. 3. 2017, 11.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prva dama Združenih držav Amerike se ima za svoje dobro zdravje zahvaliti zdravilnim in negovalnim prvinam narave, je dejala.

Profimedia
Prva dama ZDA si želi, da bi Američani bolj vključevali naravo v svoja življenja.

Američane je poznavala, naj se ne zanašajo več toliko na farmacevtska podjetja, da jim bodo za njihove tegobe nudila »čarobne napoje«.

Vključevanje narave v življenja

Donald Trump je leta 2015 v radijskem intervjuju dejal, da je cepljenje proti gripi največja potegavščina v zgodovini zdravstva in le način za izkoriščanje revnih ljudi, ki si ga je izmislila farmacija.

Melania Trump (46) je v četrtek brala otrokom v newyorški Prezbiterijanski bolnišnici, še prej pa Američane opomnila, naj ne pozabijo na dar narave in kako lahko ta, s katero so po njenih besedah Združene države Amerike tako zelo bogate, pripomore k procesom zdravljenja. Prva dama namreč strastno verjame v vključevanje elementov narave v naša vsakdanja življenja, je dejala, s čimer lahko ustvarimo »toplo, pozitivno okolje«. »Prepričana sem, da bi lahko te naravne prvine dobrodejno vplivale na zdravje in dobro počutje vseh otrok,« je dejala v Sloveniji rojena Melania.

Trump: Potegavščina!

Zdi se, da so njeni pogledi na zdravstvo dokaj podobni moževim.

Predsednik Združenih držav Amerike Donald Trump je leta 2015 v radijskem intervjuju dejal, da je cepljenje proti gripi največja potegavščina v zgodovini zdravstva in le način za izkoriščanje revnih ljudi, ki si ga je izmislila farmacija. Takrat je zatrdil, da se proti gripi ni nikdar cepil. »Nikoli se nisem cepil. In zato nikoli nisem imel gripe. Ni mi všeč ideja, da bi si v telo vbrizgal nekaj slabe. To je namreč to, kar naredijo. Pa še učinkovito ni. Imam prijatelje, ki se redno cepijo, nato pa zbolijo,« je takrat dejal Trump.

Prisluhnite mu lahko v spodnjem posnetku.