Pupustili so živci

VIDEO: Šef eksplodiral nad "svojim" voznikom, zdaj se že opravičuje

T.L.
1. 3. 2017, 10.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Travis Kalanick se je zapletel v prepir z enim od voznikov. Vse skupaj je pristalo na svetovnem spletu.

Profimedia
Travis Kalanick

Glavni izvršni direktor podjetja Uber Travis Kalanick je znova na "vročem stolu". Zapletel se je v prepir z enim od "svojih" voznikov. Ker pa je vse skupaj posnela kamera voznika, se je prepir znašel v svetovnih medijih. 

Kalanick je že objavil javno opravičilom v katerem se opravičuje tako vozniku, s katerim se je zapletel v prepir kot tudi celotni skupnosti voznikov. 

Kot je videti iz posnetka, je vožnja potekala mirno, ob koncu pa sta se z voznikom Fawzijem Kamelom zapletla v prepri glede poslovnega modela podjetja. Voznik mu je očital, da je zaradi nenehnih sprememb, ki jih Kalanick uvaja v poslovanje, izgubil denar in bankrotiral. Da vozniki ne bodo več hoteli kupovati vozil in da nenehno spušča cene prevozov: da je cena prevožene milje (1,6 kilometra) padla z 20 dolarjev na dva dolarja in še nekaj centov ter da nihče več ne bo želel voziti za Uber.

Kalanick pa je nato počasi "izgubil živce" in na koncu vozniku zabrusil, da nekateri za svoje neuspehe vedno krivijo druge. In mu zaželel srečo.