Dan je lep za stavko

"Danes je stavka, na Krvavcu pa gužva"

T.L.
24. 1. 2018, 11.22
Posodobljeno: 24. 1. 2018, 12.19
Deli članek:

Vsesplošnega navdušenja nad stavko javnega sektorja v javnosti ni zaznati, na družbenih omrežjih se najdejo tudi nekateri zajedljivi komentarji.

STA
Stavkajo tudi centri za socialno delo.

Medtem ko poteka po državi stavka javnega sektorja, se krešejo različna mnenja in argumenti za in proti stavki. Precej dejavni so tudi uporabniki družbenih omrežij in zbrali smo nekaj izjav, iz katerih izhaja, da niso povsem naklonjeni boju sindikatov za višje plače v javnem sektorju.

Ker pa se je na družbenih omrežjih pojavila tudi opazka, češ, kako veliko smučarjev je danes na Krvavcu, smo hitro preverili zapis kar preko spletne kamere in izkazalo se je, da se je na dan stavke res veliko ljudi odpravilo na smuko, kar lahko preveritena povezavi. Ni pa gneča le na Krvavcu, saj je podoben prizor dolge vrste smučarjev pred sedežnico pokazala tudi spletna kamera na Voglu.

Sklepamo lahko, da so podobne razmere tudi na drugih smučiščih, ki pa jih nismo preverili. Vsekakor pa se vsi smučarski navdušenci, ki se običajno odpravimo na smučišča sredi tedna prav zaradi tega, ker je gneča najmanjša, strinjamo, da je danes res lep dan za smuko ...