Media Bar

Vrata je odprla še ena kavarna, Trafika

sr
9. 9. 2017, 09.30
Posodobljeno: 9. 9. 2017, 09.45
Deli članek:

Franšiza Media Bar je bogatejša še za 12. lokal pod svojim okriljem, in sicer Kavarno Trafika (nekdanji bar Pomaranča). Odprli so jo 6. septembra v sklopu nakupovalnega središča Stop Shop v Domžalah.

Media24
Slovesno odprtje je potekalo v sredo, 6. septembra.

Poleg različnih napitkov so gostom na voljo tudi zajtrki, dnevno sveži sadni in zelenjavni smutiji ter večerni slani prigrizki.

Kavarna Trafika v Domžalah je v preteklih tednih doživela korenito prenovo, saj se je spremenila v čudovitega laboda, ki ponuja tople napitke, alkoholne in brezalkoholne pijače ter je postal urbana kavarna, v kateri se ljudje radi srečujejo. Poleg različnih napitkov so gostom po novem na voljo tudi zajtrki, dnevno sveži sadni in zelenjavni smutiji ter večerni slani prigrizki ob izbranem kozarcu vina ali piva. In ko k vsemu temu dodamo še odlično razpoloženo osebje ter revije in časopise medijske skupine Media24, ki jih gostje lokala dobijo v dar, potem veste, da v Kavarni Trafika dobite vse, kar potrebujete. 

Več kot samo lokal

Kavarna Trafika pač ni le še en lokal, pa tudi običajna kavarna ne, ampak mnogo več kot to. Ob naročilu pijače vsak gost z računom dobi določeno število točk, za katere v dar brezplačno dobi revijo ali časopis založnika Media24 po lastnem izboru. Torej spijete kavo in še domov odnesete sveže Novice Svet24 ali katerokoli drugo revijo po svojem izboru. Sistem je preprost, ena točka je vredna en evro, na voljo pa je pester nabor časopisov in revij: Novice Svet24, EkipaSN, Zvezde, Zarja, Vklop, Avenija, Maja, Bodi zdrava, Ženska, Zeleni raj, Slikovne križanke, Salomonov ugankar, Dolenjski list in številni drugi mediji. 

Media24
Spijte kavo in domov odnesite svež časopis ali revijo po svoji izbiri.

Lokali po vsej Sloveniji

Pod okriljem Media bara najdete še druge lokale po vsej Sloveniji: Kavarno Trafika na Cigaletovi ulici v Ljubljani, Kavarno Aurora v NC Supernova Koper, Salomon Cafe v ljubljanskem Cityparku, Trafiko Brežice, Trafiko Šentjernej, Time Out Cafe v novomeški Qlandii in Cafe Boutique v Qlandii Kranj, picerijo in kavarno Pr Veseljak v Radečah, Trafiko Rondo v Senožetih, Caffe Mentalist v Logatcu, Kavarno Cukr v Mercator centru Trebnje in Fortuno mediabar Vrhpolje pri Šentvidu.