Nova lokacija

Motorji, pivo, striptiz in glasba

Gabrijel Toplak
28. 8. 2017, 21.00
Deli članek:

Gostom v usnju so pripravili panoramsko vožnjo, zanimive družabne igre, večere pa popestrili z motorističnimi glasbenimi skupinami. V nedeljo za vse brezplačen zajtrk.

Gabrijel Toplak
Precejšnjo pozornost je pritegnil tudi večerni striptiz.

Promet na večini cest v občini Duplek je bil pretekli konec tedna, kot je to tradicija zadnji avgustovski vikend, v znamenju motoristov. Moto klub Black Dragons je pripravil tradicionalno srečanje motoristov. Letos na novi lokaciji.

Gabrijel Toplak
Formiranje kolone za panoramsko vožnjo.

Večeri, rezervirani za glasbo

1000 ljudi
V SOBOTO PRIPRAVILI »MAIN EVENT«
Dupleško motoristično srečanje je preteklo soboto, ko je po besedah organizatorja tako imenovani main event, zagotovo obiskalo 1000 posameznikov

Predsednik kluba Boštjan Knuplež je povedal, da so ponovno postali kandidati za Zvezo moto klubov Slovenije, z novo lokacijo v tamkajšnji gramoznici pa si obetajo tudi večji obisk. »Petki so načeloma slabše obiskani, a se je letos vseeno oglasilo več kot 100 motoristov in kakšnih 300 obiskovalcev. Osrednji dan je sobota. Ponujamo obilo druženja z zanimivimi igrami in nagradami, ki lahko krasijo klubske prostore, sledi tudi tradicionalna panoramska vožnja po občini. Večerno dogajanje popestrimo z motorističnimi glasbenimi skupinami, seveda pa ne gre brez striptiza,« je pojasnil Knuplež in dodal, da so se na množico motoristov dobro pripravili. Tudi piva jim ne bo zmanjkalo.

Gabrijel Toplak
Manjkalo ni niti najrazličnejših vragolij na dvokolesnikih.

Za vse tudi zajtrk

Najzvestejši so vse dni vztrajali v kampu.

Obiskovalcem so omogočili tudi kampiranje, VIP-šotor pa namenili članom pobratenih klubov iz drugih držav. »V nedeljo motoristom ponudimo brezplačni zajtrk,« je dejal Knuplež, ki je bil na prizorišču srečanja že od torka.

Gabrijel Toplak