Poceni najdene stvari

Velika javna dražba! Razna kolesa, moped, zmečkan žleb in Rolex

S.R.
15. 5. 2017, 10.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Vas zanima poceni nakup zmečkanega bakrenega žleba, lesene lestve, različnih gorskih koles ali pa morda smuči? Vabljeni na jutrišnjo javno dražbo Policijske uprave Kranj.

PU Murska Sobota
Fotografija je simbolična.

Marca smo poročali s podobne dražbe v Postojni. Preverite, kaj je  takrat šlo za med.

Policijska uprava Kranj bo jutri ob 11. uri na svojem dvorišču izvedla javno dražbo najdenih stvari. Na voljo bodo številne bolj ali manj uporabne drobnarije in nekateri večji kosi najdenega blaga. Ogled ponudbe bo možen eno uro pred začetkom dražbe.

»Zvezda večera« bo na voljo po izklicni ceni 5 evrov. Gre za zmečkan bakren žleb, ki bo zagotovo požel veliko zanimanja. Udeleženci se bodo lahko potegovali tudi za leseno lestev po izklicni ceni 0,50 evra in nekoliko dražjo aluminijasto lestev, izklicna cena te je poln evro. Pri enem evru se bo začelo tudi draženje rumenega prstana iz kovine, lesene skrinjice ter merilca glukoze v krvi One Touch Utraeasy s priborom in črnim etuijem. Morda se bo komu v očeh zaiskrilo ob pogledu na predmet št. 74. Gre za moško ročno uro Rolex z izklicno ceno 20 evrov.

Seznam posameznih predmetov na dražbi lahko preverite na tej povezavi. 

Petičneži bodo verjetno bolj navdušeni nad jagodnim naborom koles. Izklicno ceno 20 evrov so policisti nadeli ženskemu kolesu znamke Hurricane, moškemu gorskemu kolesu znamke Nakamura Fusion, še enemu moškemu »gorcu« znamke Merida Kalahari, kolesu znamke Fudless Traking Fun in gorskemu kolesu znamke Jamis X-trail. Nostalgikom bo za izklicnih 20 evrov na voljo tudi rdeč moped KZM Tomos APN.

Smuči! Najdražji predmeti na policijski dražbi. Smuči Nordica in smuči Salomon bodo v paketu s pripadajočimi smučarskimi palicami na voljo za najmanj 50 evrov, pri 30 evrih pa se bodo začele dražiti smuči Atomic nomad. Izkoristite lahko tudi edinstveno priložnost za nakup PVC otroških sani.