49. MOS v Celju od 13. do 18. septembra

Največji sejem za prave nasvete, dobre nakupe in nove posle

Oglasno sporočilo
6. 9. 2016, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

49. MOS, Mednarodni sejem obrti in podjetnosti, ki bo letos na celjskem sejmišču od 13. do 18. septembra, prinaša številne novosti, ki bodo še obogatile ponudbo največjega tovrstnega sejma v regiji.

49. MOS v Celju od 13. do 18. septembra.

V razstavnem programu bo v ospredju celovita ponudba vsega za gradnjo in obnovo doma, vključno z notranjo opremo oz. pohištvom, ki so mu v Celjskem sejmu namenili posebno sejemsko dvorano E. Večja bo tudi ponudba kulinarike, ki so jo preselili v večjo, prenovljeno sejemsko dvorano C, ter ponudba kamping in karavaning opreme oziroma ponudbe za aktivno preživljanje prostega časa v naravi.

V MOSovih svetovalnicah letos tudi brezplačni nasveti kako se lotiti gradnje in opremiti dom

Bogat razstavni program več kot 1500 razstavljavcev iz 35 držav, ki napovedujejo različne sejemske popuste in ugodnosti, bo sooblikoval tudi spremljajoči program. Še posebej bodo na svoj račun prišli vsi, ki gradijo ali obnavljajo svoj dom, hišo, stanovanje ali poslovni objekt, saj bodo lahko izkoristili tudi brezplačne nasvete neodvisnih strokovnjakov. V Celjskem sejmu so jih poimenovali s skupnim imenom MOSove svetovalnice, nahajale pa se bodo v tistim sejemskih dvoranah, kjer bo predstavljena ponudba tega področja.

Mednarodni utrip za posel v tujini

Bo pa MOS znova pravi kraj tudi za tiste, ki iščejo poslovne priložnosti zunaj meja Slovenije. Številni tuji razstavljavci, mednarodna poslovna srečanja in skupinske predstavitve tujih držav odpirajo pot na nove trge. Največjo skupinsko predstavitev znova pripravlja Kitajska. V sejemski dvorani A bo od torka do petka (13.-16.9.) mogoče obiskati Premium Brands China (PB China), kjer se bo predstavilo 100 kitajskih podjetij, ki iščejo poslovne priložnosti v JV Evropi. Organizirano bo tudi b2b srečanje slovenskih in kitajskih podjetij (četrtek, 15.9.).

Prvi dan vstopnice po 2 EUR, ostale dni ceneje na sejem po 16. uri

Obiskovalci 49. MOS bodo prvi sejemski dan (torek, 13.9.) za vstopnico ponovno odšteli le simbolična 2 evra. Ostale sejemske dneve pa lahko cenejše vstopnice izkoristijo vsak dan po 16. uri. Vstopnice se pocenijo za vse ciljne skupine, parkirišče pa bo vsak dan po 16. uri brezplačno. V Celjskem sejmu obiskovalce vabijo, da si za lažje načrtovanje sejemskega obiska dnevni program dogajanja ogledajo na www.ce-sejem.si.