Ni še jasno, zakaj je umrla

Hotela je novo življenje, prehitela jo je smrt

R.T.
15. 1. 2018, 10.45
Deli članek:

Snemanje filmov za odrasle je ni osrečevalo, zato je uteho iskala v alkoholu, je po smrti mlade igralke Olivije povedal njen prijatelj.

Instagram
Olivia Nova je lani izgubila fanta - storil je samomor.

Potem ko so na njenem domu v Las Vegasu našli mrtvo 21-letno Alexis 'Lexi' Rose Forte, ki je pornografskih filmih nastopala pod imenom Olivia Nova, so se v javnosti oglasili njeni prijatelji.

Vzrok smrti mladega dekleta še ni znan, za britanski Mirror pa je njen prijatelj Jimmie Romero dejal, da je Lexi vedela, da bo umrla, če bo nadaljevala življenje po enakem vzorcu, v katerem so prevladovale slabe navade. Lexi namreč snemanje filmov za odrasle ni osrečevalo in je zato utehe iskala v alkoholu.

"Lexi je vedela, da so ji dnevi šteti in to so ji povedali zdravniki meseca oktobra" je dejal Romero. "Bila je v prijateljevi hiši, kjer se je skušala očistiti vsega. Tri dni ni zaužila ničesar. Rekla mi je, da želi spremeniti življenjski slog - pogledala me je v oči in dejala: ‘Hočem prenehati in spremeniti moje življenje. Imam družino, ki me ima rada’".

Romero je še dejal, da je prijateljici želel napotiti po pomoč k strokovnjaku, vendar Lexi tega ni želela, saj je hotela biti v oporo prijatelju, ki se je podal "po nevarni poti".

Lexi je bila v industriji snemanja filmov za odrasle kratek čas, vanjo je vstopila komaj marca 2017. Decembra je na twitterju napisala, da je njen fant umrl dva dni pred njenim rojstnim dnem v mesecu aprilu in da ga še ni prebolela. Lexijina mama Leslie, brat David (17) in sestra Macie (7) so preko platforme GoFundMe zbirali denar za Lexijin pogreb. V petih dneh so zbrali 10.000 dolarjev.