V središču Domžal

Napad s petardo! Posledice so resne!

G.G.
27. 12. 2017, 11.09
Posodobljeno: 27. 12. 2017, 12.02
Deli članek:

Včeraj zvečer, nekaj pred 21. uro, je neko prismojeno bitje iz stanovanja na Ljubljanski cesti v Domžalah odvrglo pirotehnično sredstvo.

Bobo
Fotografija je simbolična

Takrat je pod bloki stopal nič hudega sluteči 65-letni moški. Petarda je počila v bližini njegove glave, tako da je možak utrpel hude poškodbe ušesa, obveščajo s PU Ljubljana.

Policisti preiskujejo okoliščine dogodka, na tem mestu pa upamo, da bodo odkrili osebo, ki se je na tako neprimeren način igrala s pirotehniko.

Igračkanje s pirotehniko povzročilo požar na Poljanski cesti

Policisti so medtem pojasnili, zakaj so 9. decembra v bloku na Poljanski cesti v Ljubljani zagorele smeti. Tistega sobotnega večera se je ogenj hitro razširil na celotno stavbo in povzročil za okoli 10.000 evrov škode. Gasilci so morali evakuirati vse stanovalce, osem pa so jih odpeljali v klinilčni center zaradi vdihovanja dima.

Izkazalo se je, da je za požar kriv 32-letni moški, ki je v kletnih prostorih bloka prižgal pirotehnično sredstvo. Pirotehnično sredstvo je nato odvrgel na smeti, te so se vnele in ognjeni zublji so zaplesali.

Kriminalisti so zdaj zaradi suma storitve kaznivega dejanja "povzročitev splošne nevarnosti" ovadili 32-letnega Ljubljančana.