Hlastala za zrakom

Grozljive podrobnosti zadnjih trenutkov pevke Jelene: po devetih udarcih še živa ...

R.T.
28. 9. 2017, 08.46
Posodobljeno: 28. 9. 2017, 10.23
Deli članek:

Še vedno se ne ve, s čim je bila pokončana. Znano je le, da je še bila živa, ko je utrpela devet poškodb glave. En udarec ji je del lobanje stisnil v možgane.

Facebook
Utrpela je devet poškodb glave, preden je umrla.

Krčevito se je borila za svoje življenje, piše Alo, a zaman. In še, da so njeni krvniki na nasipu Crvenka v Borči opazovali pevkino borbo v blatu in vodi – sumi se namreč, da so jo morilci odvrgli v kanal, ki je bil poln blata in vode, potem ko so se nadnjo spravili s topim predmetom.

V vodi in blatu

Facebok
Zoran Marjanović, Jelena in njuna hčerka Jana.

Jelena Krsmanović Marjanović je hlastala za zrakom, poroča Alo, pri tem pa pogoltnila precej vode. In vejice, ki so jih odkrili v njenem sapniku.

Preiskovalci so na oblačilih njenega moža Zorana Marjanovića našli sledove blata, po katerih je mogoče soditi, da je bil na kraju zločina in da je opazoval ženino agonijo, še piše Alo. Obstaja sum, da umora ni izvedel sam, temveč v družbi svojih družinskih članov. Še vedno pa ni znano, koliko pomočnikov je dejansko imel.

Ni znano, s čim je bila 33-letnica 2. aprila lani pokončana. Utrpela je devet poškodb glave, preden je umrla. Alo še poroča, da naj bi se ji pri enem udarcu del lobanje stisnil v možgane.