Stopnišče, polno krvi

Okrvavljena na ulici klicala na pomoč

S.R.
7. 9. 2017, 21.52
Posodobljeno: 7. 9. 2017, 21.55
Deli članek:

Nočni prepir v Dedinjah v Beogradu so prekinili streli. Igralka Ivana je okrvavljena stopila na ulico in prosila za pomoč, medtem ko si je Srđan sodil sam.

Facebook/Ivana Panzalovic
Zdravstveno stanje srbske zvezdnice Ivane Panzalović je stabilno.

Znanih je vse več podrobnosti o nočni drami v srbskih Dedinjah. Spomnimo, pozno ponoči je 59-letni plastični kirurg Srđan Cvetanović ustrelil igralko 30-letno Ivano Panzalović, nato si je sodil sam.

Srđan je strel usmeril proti njeni glavi, a jo je krogla le oplazila, od smrti pa naj bi jo ločilo le nekaj milimetrov. Tako naj bi se kljub rani in močnemu krvavenju sama uspela prebiti na ulico pred zgradbo, kjer je mimoidoče zaprosila za pomoč, piše srbski portal Blic. Igralko so v bolnišnici nemudoma operirali, trenutno pa naj bi bila zunaj življenjske nevarnosti, čeprav je utrpela tudi notranje krvavitve.

Dogajanje so za Blic pojasnili sosedje. Tako naj bi v srditem sporu pozno ponoči skozi okno stanovanja v drugem nadstropju poleteli številni predmeti, tudi ventilator. Pravijo še, da strelov niso slišali. Resnosti dogodka so se zavedali šele, ko so pred zgradbo prispeli policisti in reševalci ter ko so zagledali stopnišče, polno krvi. Ivane, pravijo, tam niso pogosto videvali, Srđan pa naj bi bil dober človek. »Poznali smo ga kot ugledno osebo. Tukaj je živel več kot 30 let. Tukaj je živel tudi njegov oče,« so bili šokirani.