Trčenje

VIDEO: Jezni motorist z brco povzročil razdejanje na avtocesti

R.T.
23. 6. 2017, 10.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ni jasno, kaj je sprožilo spor med voznikom osebnega avtomobila in motoristom, ki se je končal z grozljivo prometno nesrečo in trčenjem več vozil.

You Tube / zajem zaslonske slike
Nestrpna voznika sta povzročila hudo prometno nesrečo.

Vse skupaj se je začelo z motoristovo brco v zadnjo desno stranic osebnega avtomobila, ki je vozilo na njegovi desni. Voznik avtomobila mu je očitno hotel vrniti milo za drago in je ostro zavil proti motoristu, pri tem pa ga je zaneslo in je trčil v varnostno pregrado na sredini ceste. Od tam je avtomobil odbilo v pick-up tovornjak, ki se je po trčenju prevrnil na streho.

Dogodek je posnela kamera v enem od avtomobilov, ki je vozil za njimi.

Grozljiva prometna nesreča, v kateri je trčilo več vozil, se je pripetila ob 5.45 po lokalnem času na avtocesti v smeri Santa Clarite, severno od mesta Los Angeles v ameriški zvezni državi Kalifornija.

Motorista, ki je po nesreči ni ustavil ampak odbrzel dalje in skrenil z avtoceste, išče policija. 75-letni upokojenec, ki je bil za krmilom malega tovornjaka, pa je bil huje poškodovan. Je v bolnišnici in ni več življenjsko ogrožen, so sporočili s kalifornijske prometne policije.

"Očitno je temu dogodku botroval spor med vozniki. Dejstvo je, da je motorist brcnil v vozilo. Zato moramo najprej najti motorista, da nam bo povedal svojo plat zgodbe. Do takrat pa ne moremo vedeti, kaj se je dogajalo pred video posnetkom," je za lokalne medije povedal prometni policist Josh Greengard.