Sosedski spor

Krvava Delavska ulica: Slobodan ubil soseda zaradi psa

M.K.
5. 6. 2017, 12.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Zoper osumljenca, ki je v ljubljanskem Zalogu minuli petek z udarci v glavo ubil svojega soseda, je preiskovalni sodnik odredil pripor.

B.K.
Umor se je zgodil na naslovu Delavska ulica 9 v Zalogu.

V petek smo poročali o umoru, ki se je zgodil na Delavski ulici v ljubljanskem Zalogu. Policisti so na kraju prijeli 50-letnega Slobodana B. zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja, ki ga je vodila dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Ljubljani in ob prisotnosti dežurne okrožne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Ljubljani, so ugotovili, da je med osumljenim in 50-letnim pokojnim prišlo do medsosedskega spora, so sporočili s policijske uprave Ljubljana.

Po doslej zbranih obvestilih naj bi se sprla zaradi psa. Med prepirom je osumljeni z neznanim trdim predmetom, priče so povedale, da s sekiro, soseda večkrat udaril po glavi in mu zadal tako hude poškodbe, da je umrl na kraju dejanja. Ugotovitve, ki so jih policisti zbrali, kažejo, da je sosedski spor trajal že dalj časa.

V nedeljo so osumljenega privedli s kazensko ovadbo k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je zanj po zaslišanju odredil pripor, so še sporočili s policije.

Pisali smo že, da so bili stanovalci Delavske ulice v preteklosti že priča krvavemu sosedskemu sporu.