Kdo plačuje na blagajni?

Policija išče moškega, ki je ukradel semensko koruzo

G.G.
8. 3. 2017, 11.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Včeraj je moški s svojim avtom zapeljal kar v skladišče kmetijske zadruge v Podlehniku. Stopil je iz avta in kar sam v prtljažnik naložil več vreč semenske koruze.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Tako pa ne gre, je pomislil prodajalec, ki je opazil predrznega moškega. Pojasnil mu je, da je potrebno koruzo najprej plačati, šele nato naložiti. Možak je našel izgovor. Dejal je, da je njegov oče na blagajni in pravkar plačuje natovorjeno koruzo. Prodajalec se ni pustil zmesti. Odvrnil mu je, da v trgovini pri blagajni ni nikogar.

Koruze željni moški je predlagal, da skupaj stopita do blagajne in preverita, kaj je res in kdo si izmišljuje zgodbice. Takoj za tem pa je zaprl prtljažnik svojega Renault Scenica, sedel v avto in pritisnil na plin.

Možakar je nakradel koruze za 2100 evrov.

Če bi kdorkoli kaj vedel o tem tatinskem dejanju, še posebej pa o tatiču in njegovem vozilu, naj obvesti policijo (PP Podlehnik na telefon (02) 788 26 20 ali na interventno številko policije 113). Renault Sceni je sive barve, nameščene je imel ukradene registrske tablice z območja Murske Sobote.