Požar

VIDEO: Dvojna tragedija: med intervencijo povozili žensko

T.L.
22. 2. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ni jasno, kako se je ženska znašla na poti gasilskemu vozilu. Je pa njeno življenje ogroženo.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

V zagrebškem študentskem domu Cvetno naselje je v popoldanskih urah izbruhnil obsežen požar. Ognjeni zublji naj bi zajeli okoli 12 sob, od katerih jih je pet popolnoma zgorelo, poroča Index.hr. 

Požar so na srečo hitro ukrotili gasilci in preprečili, da bi se uspel še bolj razširiti. Požar je izbruhnil v čajnici v drugem nadstropju, so sporočili iz dom. V požaru so se tri osebe poškodovale, najhuje med njimi oseba, ki se sploh ni nahajala v goreči stavbi doma.

Amputirali so ji stopalo, borijo se za njeno življenje

Novinar portala Index.hr je na kraju dogodka izvedel, da je bila med intervencijo gasilcev ena ženska hudo poškodovana. Vozilo je namreč med vzvratno vožnjo povozilo žensko, ki jo ji, kot poroča Jutranji list, morali amputirati stopalo, njeno življenje pa je ogroženo. Šlo naj bi za starejšo žensko. ni še jasno, kako se je lahko zgodilo, da se je ženska znašla na poti gasilskemu vozilo. Po besedah prič pa se znašla v mrtvem kotu voznika, ki jo je povozil. Študent Franko (21) je povedal, da je bilo groozno, da je ženska sprva kričala, nato pa padla v šok.