Po sporu

Je zato umrla Nataša iz Nove Gorice?

U.K.
14. 9. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Smrt 34-letne Novogoričanke Nataše Sodja počasi dobiva epilog. Kot kaže, vendarle ni šlo za umor, temveč le za povzročitev lahke telesne poškodbe.

Štiriintridesetletna Nataša naj bi med sporom dobila le lažje poškodbe.

Nataša se je namreč na usodni dan sprla s svojim partnerjem. Pri tem je dobila poškodbo in prepeljali so jo v bolnišnico, kjer je umrla. Sprva so na plan prišle govorice, da je žensko v bližnjem parku z nožem porezal neznanec, a to se je to izkazalo za neresnično. Oba vpletena sta se namreč pogosto zadrževala v novogoriškem parku v bližini avtobusne postaje. Policisti so ugotovili, da je preminulo poškodoval njen partner, ki ji je v obraz vrgel steklen kozarec. Pri tem je doživela le lažje poškodbe. Moški je po zadnjih informacijah obtožen le povzročitve lažje telesne poškodbe.

Za zdaj še ugotavljajo, ali je poškodba povezana s pljučno embolijo. 

EMBOLIJA

Obdukcija je pokazala, da je Nataša umrla zaradi pljučne embolije. Nadaljnje preiskave bodo pokazale, ali obstaja kakšna povezava med poškodbo in pljučno embolijo. Policija pa vsaj za zdaj primera ne obravnava kot umor. Po zadnjih informacijah sta bila 34-letnica in njen partner (43) usodnega dne v njunem stanovanju. Pri tem sta se sprla in moški je v njeno glavo zalučal kozarec. Moškega so policisti že zaslišali in ga tudi izpustili na prostost.