Astro

Horoskop za nedeljo, 17. decembra

W.Y.
17. 12. 2017, 06.48
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes lahko predvsem v ljubezenskih odnosih nastopi nepredviden preobrat, ki vam ne bo najbolj všeč. Ne zapostavljajte partnerjevih želja in potreb. V drugi polovici dneva pa se prepustite.

BIK - Ob nekomu boste ostali brez besed, čeprav bo tokrat vse skupaj v pozitivnem smislu. Odpira se nekaj vznemirljivega in počasi se pripravljate na novi skok, tudi v ljubezni.

DVOJČKA - Ne dovolite, da bi se dvignilo preveč prahu okoli vaše osebne odločitve. Priznati si morate, da ste nekoliko sebični, kar sicer ni značilno za vaš karakter.

RAK - Bolj ko boste silili v nekoga, bolj se vam bo odmikal, zato bi bilo najbolje, da bi čim prej prenehali. Pustite času čas in se medtem posvetite tistim, ki že dolgo čakajo na vas.

LEV - S partnerjem sta oba preveč zadržana, nikakor se ne premakneta z mrtve točke, zato lahko nastopi nekaj nejasnosti. Pogovoriti se morata o vsem, kar vas muči.

DEVICA - Danes se ne boste mogli izogniti rahlo temačnemu vplivu, ki vas bo z nujnostjo preobrazbe posrkal vase. Spoznali boste, da potrebujete spremembo, saj niste več zadovoljni s svojim tempom.

TEHTNICA - Poskrbite za dovolj sprostitve, saj boste v nasprotnem primeru podlegli vsemu naporu, ki ste mu v zadnjih dneh izpostavljeni v domačem okolju. Privoščite si masažo.

ŠKORPIJON - V ozračju bosta stres in nemir, zaradi česar boste nejevoljni še posebej v prvi polovici dneva. Nikar jeze in nezadovoljstva ne stresajte na vaše bližnje.

STRELEC - Samski lahko pričakujete nekaj novega in nadvse strastnega. Določena oseba se enostavno ne bo mogla upreti vašemu šarmu. Vezani pa danes partnerju pokažite, česa si želite.

KOZOROG - Določene zadeve bodo danes prišle na plano, kar vam bo všeč. Nikar pa ne pretiravajte, sicer bi se prav kmalu znašli spet na začetku. Vsekakor bodite bolj družabni.

VODNAR - Radi bi se držali preverjenih metod, toda okoliščine zahtevajo drugačen pristop. V ljubezni vam še vedno nagaja predvsem neodločnost, ki bo danes še posebej na preizkušnji.

RIBI - Dopoldne boste precej izpostavljeni, a s pravimi besedami boste napetosti v odnosu hitro uredili in vse postavili na svojem mesto. Obiščite znanca, s katerim lahko prijetno poklepetate.