Napoved

Horoskop za torek, 31. oktobra

W.Y.
31. 10. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Partnerju se boste posvetili, koliko boste le mogli. To mu bo izjemno všeč. V drugi polovici dneva se vam obetajo precej romantični večeri v dvoje. Prijela vas bo nakupovalna mrzlica, zato previdno pri denarju.

BIK - V zadnjem času ste postali odvisni od drugih. Najbolje bo, da čim prej postanete samostojni in se lotite reševanje svojega negativnega finančnega stanja.

DVOJČKA - Imeli boste dar za ravnodušnost, združen z vedrino, človečnostjo in prijateljstvom ali pa na drugi strani z prvinskim ognjem v sebi glasnik novega, napredka in pustolovščin.

RAK - Kjerkoli se boste znašli, vas bodo sprejeli z veseljem. Nekomu boste zelo simpatični ampak vam ne bo znal na pravi način pristopiti. Nikar ne bodite žalostni.

LEV - Preobremenjeni boste z delom in izobraževanjem. Za zabavo vam bo ostalo bolj malo časa. Posvetite se partnerju. Potreboval bo vašo podporo. Dobili boste tudi motivacijo za učenje in opravljanje zaostalih obveznosti.

DEVICA - Optimizem bo vplival pozitivno na vaše počutje. Najmanj kar lahko storite je, da se več gibate. Zelo boste motivirani, za dokončanje začetega dela, sicer pa še ne veste, kako stvar izpeljati do konca. Ne smete se ustaviti.

TEHTNICA - Lahko se vam celo zgodi, da zaradi simpatične osebe nasprotnega spola, ki bo vztrajala prekinete svojo daljšo vezo. In seveda brez odvečnih solz in depresije.

ŠKORPIJON - Svoj prosti čas malce bolj kakovostno izkoristite. Tek v naravi je zelo zdrav. Tudi krajši izlet vam bo prijal. Vezani boste s partnerjem razmišljali tudi o skupni selitvi.

STRELEC - Dokončajte zamujeno delo, ker vas že čas preganja. Pogovor s prijetno osebo vas bo spravil v boljšo voljo. Imeli boste motivacijo. Danes bo za vas poseben dan. Veliko se boste spogledovali.

KOZOROG - Zaljubljeni boste v svojega partnerja in v ljubezen kot celoto. Domišljija vam bo bujno delovala in znate dobiti mnogo dobrih idej, ki bodo pozitivno vplivale na vaše nadaljnje življenje.

VODNAR - Malo se boste smilili sami sebi, ker se vam bo nakopičilo veliko obveznosti, a če boste iskreni sami do sebe vam bodo okoliščine naklonjene. Težko boste popuščali pri svojih načelih.

RIBI - Življenja ne boste komplicirali, čeprav boste malo napeti in utesnjeni. Lepa beseda lepo mesto najde, in tega se še kako zavedate. Večja samovoljnost in zaupanje vase bosta delovala več kot pozitivno.