Napoved

Tedenski horoskop: ne pustite se ujeti v zanko hinavščine

W.Y.
30. 10. 2017, 13.22
Deli članek:

V teden se boste podali z močno energijo Sonca v znamenju škorpijona, ki bo s svojimi aspekti poskrbelo, da boste opaženi, dejavni in predvsem prepričani v svoj prav.

Dreamstime
Kaj kažejo zvezde?

Kdor vam bo želel nasprotovati, bo kmalu odnehal. Na področju dela vas bo spremljal Merkur v škorpijonu, ki bo doprinesel tudi nekaj nevoščljivosti, ki pa se ji skušajte elegantno izogniti, saj bi vam le škodila na poti k napredku. V nedeljo, ko se Merkur pomakne v znamenje strelca, boste vse začeli jemati bolj lahkotno. Mars in Venera v znamenju tehtnice bosta na ljubezenskem področju doprinesla k skladnosti in harmoniji. Povečana bo želja po nežnosti, romantiki in predvsem globljih pogovorih, s pomočjo katerih boste prišli do odgovorov. Noč čarovnic bo razigrana, dan spomina na mrtve pa bo spremljala ugodna luna v ovnu, tako da ne boste pretirano obremenjeni. Največ sreče v tem tednu pričakujte levi, device in vodnarji. Ovni, biki in dvojčki se pa nikar ne pustite ujeti v zanko hinavščine in neiskrenosti.

OVEN
Nekonstruktivni in razmeroma neugodni dnevi, ki so pred vami, vam bodo občutno načeli vaš prag tolerance. Verjemite v vašo sposobnost organizacije in ne priznajte poraza že v prvi fazi dogovarjanja. Po potrebi skličite sestanek in povejte svoje stališče. Veliko bolje vam kaže na čustvenem področju, kjer lahko pričakujete nova vznemirjanja in harmonijo v odnosih.

BIK
Nervoza in napetost bosta prisotni predvsem na družinskem področju, kjer se v sredo ne boste najbolje znašli. Potrebe družinskih članov bodo prevelike, kar bo od vas zahtevalo dodatne napore, kako umiriti vse skupaj. Na poslovnem področju bo malo več motivacije, zato bo prisotnih tudi več možnosti, da zaključite dogovore, ki ste jih vodili skozi zadnje obdobje, pa morda zanje ni bil pravi čas.

DVOJČKA
Zdravstvenim težavam se ne boste mogli čisto izogniti. Predvsem se lahko pojavijo težave z pljuči in glasilkami. Pitje čaja in izogibanje hladnemu vetru je eden od načinov, da težave ne bodo prehude. Praznik bo hitro zbežal mimo vas. Razgovor okoli pomembnega projekta pričakujte v petek, ko bo tudi druga stran sprevidela, da ni več časa za zavlačevanje.

RAK
Pričakovanja bodo izražena v tem tednu predvsem na čustvenem področju. Ne iščite težav tam kjer jih ni in poslušajte nasvet, ki vam bo prihranil nekaj nepotrebnih težav. Obstoječa partnerstva bodo doživela preporod, samski raki pa si lahko v tem tednu privoščite malo več spogledovanja in vročih trenutkov v dvoje. Finančno stanje bo še naprej brez večjih nihanj.

LEV
Vpliv lune v ovnu, bo v sredo spodbudil nekatere stvari, ki ste jih že pred časom dali na stranski tir. Potreba po spremembah in adrenalinu bo konec tedna velika, zato si ne delajte prevelikih skrbi in pozabite malo na delo. Vzemite športno opremo iz kota in se podajte v akcijo, kar bo dobro delo vašemu telesu in psihičnemu ravnovesju. Ne pozabite s seboj vzeti tudi partnerja. Hvaležen vam bo.

DEVICA
Povečana aktivnost na čustvenem področju vas bo malo presenetila, vendar ne dajajte temu občutku prevelikega pomena. Vaša samostojnost in svoboda tokrat nista ogroženi. Še vedno bo partner tisti, ki vam bo zvesto stal ob strani in poskušal razumeti vaše notranje strahove. Na poslovnem področju večjih težav ne pričakujte. Stabilne finance in manjši izdatki konec tedna ne bodo ogrozili vašega statusa.

TEHTNICA
Potapljanje v srž samega problema je skoraj enakovreden skoku v mrzlo reko. Ne odlašajte in se posvetite kočljivi zadevi, v kateri se boste znašli. Prava poteza se vam odpira na poslovnem področju in je ena redkih v teh nesigurnih časih. Izkoristite dano priložnost, ki se vam bo ponudila. Na ljubezenskem področju prihaja čez vikend do nekoliko več negotovosti in nihanj s partnerjeve strani.

ŠKORPIJON
Strah, ki se bo v sredo na praznik pritihotapil v vaše življenje nima ravno velike teže je pa prepotreben, da vas spodbudi k resnemu in treznemu razmišljanju. Veliko podporo lahko najdete med prijatelji, ki so dovolj objektivni, da vam pokažejo pravo pot. Partnerski odnosi in čustva bodo na večji preizkušnji konec tedna, več aktivnosti lahko pričakujete tudi samski škorpijoni.

STRELEC
Skrajni čas je, da se odločite enkrat za vselej in postavite ločnico med delom in čustvi. Čustven nemir pričakujte v sredini tedna, s prehodom lune preko znamenja ovna, ko se bo od vas zahtevalo, da poveste jasne odgovore na zastavljena vprašanja. Zatekanje v samoto vam tokrat ne bo pomagalo. Konec tedna se vam bo pokazala prilika, ki bo v prihodnje vplivala na vašo karierno pot in finančno stanje.

KOZOROG
Sprememba položaja planetov bo v tem tednu posledica nekaterih dogodkov, ki vam bodo vzeli nekaj energije in vas postavili na realna tla, še posebej v sredo. Novo nastala situacija vam bo zastavljala nemalo vprašanj, na katera ne boste imeli pravih odgovorov. Ljubezenske okoliščine vam konec tedna ne bodo naklonjene, še vedno pa vam ostane nekaj več zadovoljstva na poslovnem področju.

VODNAR
Nenavaden konec tedna je pred vami. Izkoristite ga v družbi ljudi, ki vam veliko pomenijo. Redno vzdrževanje prijateljstev je osnova za dobro in kvalitetno druženje. Idej za zapolnitev prostega časa vam tokrat ne bo manjkalo, kar bodo izkoristili vam podobni ljudje. Na čustvenem področju boste ponovno žareli. Samski vodnarji, ni čas za sramežljivost, zato se čim prej oborožite s svojim simpatičnim nasmeškom in pojdite v akcijo.

RIBI
Prepletanje in določena pričakovanja okoli oseb, s katerimi ste pred časom zaključili, nimajo več nobenega smisla. Vprašajte se, komu je to potrebno in zakaj. Vračanje nazaj vam bo samo v napoto, da ne opazite svetle točke, ki sveti pred vašimi očmi. Zavedati se morate, da počene in razbite svari, kljub lepljenju, ne morejo več biti take, kot si sami želite. Gibanje v družbi optimističnih ljudi bo dobrodošlo.