Televizija

Čaka nas fantastičen športni večer

A. M.
21. 4. 2024, 08.00
Deli članek:

V živo bomo lahko spremljali znameniti El Clásico in 1. tekmo končnice za Dallas!

Matic Kremžar
Nataša Gavranić

Konec tedna prinaša najbolj atraktiven obračun v španski nogometni ligi - čas je za El Clásico! Ko se pomerita slovita kluba z bogato tradicijo Real Madrid in Barcelona, nihče ne ostane ravnodušen, da bo nedelja še bolj pestra, pa bo v imenitnem večernem terminu Dallas Mavericks Luke Dončića igral svojo prvo tekmo končnice lige NBA proti LA Clippers. Na Areni Sport vas torej čaka fantastičen športni večer, ki ga bomo lahko gledalci pospremili iz prve vrste.

V prvi vrsti

Že ob 20:15 se bodo s studijsko oddajo V prvi vrsti vključili v kultno tekmo, ki jo spremlja neverjetnih 650 milijonov ljudi po vsem svetu. El Clásico bo tokrat gostil stadion Santiago Bernabéu, kar pomeni, da bo ekipa Real Madrida imela prednost domačega igrišča. Tudi sicer gre belemu baletu v La Ligi bolje in je z 8 točkami naskoka udobno nameščen na vrhu lestvice španske lige. To pa nikakor ne pomeni, da Barcelona ne bo izredno motivirana, da pokaže svojo moč in nadvlada večnega tekmeca. Na Areni Sport 1 bodo natančno predstavili rivala, analizirali strategije in komentirali zadnje izjave iz obeh taborov. Voditeljici Nataši Gavranić se bodo v studiu pridružili nogometni strokovnjaki Denis Šme, Nejc Vidmar in Aleksander Rajčević.

Arena Sport
Čas je za El Clásico

Ob 21:00 pa pričnejo s studijskim programom na Arena Sport 1 Premium, kjer bomo spremljali prvo tekmo prvega kroga končnice med Dallas Mavericks in LA Clippers. Ekipa iz Los Angelesa si je sicer priigrala prednost domačega igrišča, a Dallas je v zadnjih tednih dokazal, da je v izredni formi. Kemija na igrišču je prava, slovenski as Luka Dončić pa podira rekord za rekordom. V studiu vas bodo ogreli Tilen Lamut, Luka Štucin, Saša Dončić in Iztok Franko, družili se bodo vse do poznih nočnih ur.

Arena Sport
Pred vrati je 1. tekma končnice za Dallas