Televizija

Na Aktual TV bo fantastično silvestrovo

K. Š.
29. 12. 2023, 08.00
Deli članek:

Luka Švigelj
Ne iščite več – Aktual TV ima recept za popolno silvestrsko noč!

Ko se bliža konec leta, se pričakujejo trenutki veselja, druženja in praznovanja. V tem duhu se Aktual TV, ki je postala priljubljena destinacija za ljubitelje glasbe in zabave, pripravlja na svoj prvi televizijski silvestrski program. Ta posebna oddaja, ki jo bosta vodila Žana Vidmar in Klemen Bunderla, obljublja, da bo vnesla praznično vzdušje v domove mnogih Slovencev.

Glasbeni vrhunci

Pripravite se na seznam glasbenih gostov, ki bo vaše srce pognal v dir! Velika glasbena imena, ki bodo poskrbela, da se bo vaša dnevna soba spremenila v pravo koncertno dvorano! Vsak nastop bo bolj spektakularen od prejšnjega, z obilico presenečenj in neverjetnih glasbenih trenutkov. Aktual TV, ki je znana po svoji glasbeni raznolikosti in gostovanju priljubljenih umetnikov, bo tudi v novoletni oddaji predstavila le najboljše. Gledalci bodo tako imeli priložnost doživeti nastope in intervjuje z zvezdami, kot so Žan Serčič, Tanja Žagar, Alfi Nipič, Luka Basi, Helena Blagne, Domen Kumer, Špela Grošelj, Ines Erbus, skupina Kingston, Marko Vozelj, Miran Rudan, Tilen Lotrič, Manca Špik in mnogi drugi. Posebna pozornost bo namenjena tudi hrvaškim glasbenikom, ki so redni gostje na Aktual TV, kot so Lidija Bačić Lille, Dražen Zečić, Luka Nižetić, Goran Karan, Saša Kovačević, Duško Lokin, Mario Roth, Domenica, Ivan Zak in drugi.

Luka Švigelj
Klemen Bunderla: “Najdaljša noč v letu bo minila prehitro!”

Praznično vzdušje z Žano in Klemnom

Če želite torej preživeti silvestrovo v mladostni, razigrani, veseli družbi, to počnite v družbi Aktual TV. Veliko bo glasbe, smeha, tudi zabavnih igric in izzivov, ki jih bodo reševali voditelji Aktuala, tako da vam v njihovi družbi zagotovo ne bo dolgčas.

Postavna temnolaska Žana Vidmar in izklesani Klemen Bunderla, ki sta znana po svoji energiji in humorju, obljubljata, da bo novoletna oddaja polna zabave, smeha in glasbe. Ob polnoči se jima bodo pridružili tudi drugi voditelji Aktual TV, skupaj pa bodo poskrbeli za nepozabno praznovanje. Klemen je poudaril, da bo »najdaljša noč v letu minila prehitro«, kar nakazuje, da ima ekipa Aktual TV v mislih izjemno razgiban večer!

Luka Švigelj
Žana Vidmar: »Skupaj bomo preživeli najdaljšo noč v letu, veliko bomo peli, plesali in se seveda smejali!”

Praznujte z Aktualom

»To bo zanimiva, pestra in predvsem glasbe polna novoletna oddaja,« obljubljata Žana Vidmar in Klemen Bunderla, ki se jima bodo pri polnočnem nazdravljanju pridružili tudi drugi Aktualovi voditelji.

Novoletna oddaja Aktual TV je več kot le pregled leta; je praznovanje glasbe, smeha in skupnosti. Z obljubo, da bo večer »tekel še hitreje in še bolj na poskok«, Žana in Klemen vabita vse, da se pridružijo praznovanju v duhu radosti, dobre glasbe, pozitivnih vibracij in veselja. Tako bo najdaljši večer v letu, obogaten z glasbenimi gosti, zabavnimi igrami in novoletnimi željami, postal nepozaben dogodek, ki bo odmeval še dolgo v novo leto.

Luka Švigelj
Aktual silvestrski program