Televizija

Borut Pahor novi voditelj na Planet TV?

A. M.
22. 12. 2023, 16.59
Posodobljeno: 22. 12. 2023, 17.07
Deli članek:

Nekdanji predsednik države Borut Pahor se bo preizkusil v novi vlogi.

Planet TV
Podcast navdiha z Borutom Pahorjem

Božični konec tedna bo na Planetu v znamenju legend. V prvem Podcastu navdiha z Borutom Pahorjem se bo voditelj pogovarjal s smučarsko legendo Tino Maze. Nekdanji predsednik države Borut Pahor se je letos preizkusil v novi vlogi, postal je voditelj podkasta, v katerem gosti znane in uspešne Slovence. Podkast navdiha z Borutom Pahorjem prvič to soboto 23. decembra, ob 18.20 na Planetu. Na sporedu bo vsako soboto.

Božični Kolo sreče

V soboto zvečer, 23. decembra ob 20. uri pa bo na sporedu božična različica oddaje Kolo sreče. Svojo srečo bodo tokrat preizkusili pevka Eva Boto ter legendarna glasbenika Tone Košmrlj in Božidar Wolfand – Wolf.  Eva Boto nam je na snemanju zaupala, da se gre res za zabavno in sproščeno oddajo, pri kateri moraš tudi razmišljati. »Lažje je gledati doma, ko smo vsi pametni. Moram povedati iz prve roke, ni enostavno,« pravi.

Planet TV
Kolo sreče na Planetu

Prednovoletni Kolo sreče

V prednovoletni oddaji Kolo sreče v soboto, 30. decembra, ob 20. uri pa bosta voditelja Klemen Bučan in Nataša Naneva gostila televizijska voditelja Jureta Godlerja in Igorja Krmelja ter glasbenika Miho Hercoga.
Posebni praznični oddaji kviza Kolo sreče bosta na sporedu v soboto, 23. decembra, ob 20. uri in v soboto, 30. decembra, ob 20. uri.

Planet TV
Kolo sreče na Planetu