Televizija

Na POP TV bodo decembra uresničevali sanje

A. M.
6. 12. 2023, 09.15
Deli članek:

Izberite si najljubšo družbo, na POP TV je zagotovo ne bo manjkalo!

Urša Premik / POP TV
Finalna oddaja Slovenija ima talent 2023 bo na sporedu 17. decembra.

Na POP TV bodo, kot kaže, decembra uresničevali sanje. Še preden se bomo poslovili od leta 2023, bomo dobili tako zmagovalca šova Slovenija ima talent (17. decembra) kot tudi zmagovalca Kmetije (21. decembra). Ne pozabite, da lahko najljubšim tekmovalcem do zmage s svojim glasom pomagate tudi vi! Komu boste namenili največ glasov in ga posuli z bleščicami zmagovalcev? Odločitev je vaša, dragi bralci!

POP TV
Kdo bo slavil v šovu Kmetija, ki jo vodi Natalija Bratkovič, bo znano 21. decembra.

Od nadaljevank do filmov

Na Kanalu A kraljuje elitna Liga prvakov UEFA. Vsi skupaj se že pripravljajo na novo sezono prvenstva MotoGP. Športni navdušenci lahko na Kanalu A spremljajo tudi izbrane prenose rokometnih tekem EHF moške in ženske Lige prvakov, košarkarske tekme lige ABA ter elitne lige NBA.

Kar se tiče nadaljevank, se bo najprej bleščalo in svetlikalo v novi seriji Versailles, ki jo od 5. decembra že lahko spremljamo na POP TV. Vstopite v svet moči, izdajstev, ljubezni, poželenja in vojnih napovedi, kjer se dvorjani borijo za kraljevo naklonjenost. To je/bo Versailles v vsej svoji surovi veličini.

Nato pride čas za filmske velikane, ki jih bodo gostili tudi v decembrskih uspešnicah: Roberta De Nira in Umo Thurman v filmu Vojna z dedkom (The War With Grandpa), Liama Neesona v Ledeni cesti (Ice Road), zadnji teden v letošnjem letu pa bo poln romantičnih komedij in slovenskih filmov: Sreča na vrvici, Petelinji zajtrk, To so gadi, Šiška de luxe in Pr’ Hostar.

Pro Plus
Zadnji teden v letošnjem letu bo poln romantičnih komedij in slovenskih filmov, med drugim bomo lahko gledali tudi film Pr’ Hostar.

Nedeljski popoldnevi bodo namenjeni otrokom in animiranim filmom. Madagaskar 2 in 3 (Madagscar 2&3), Zajec Peter (Peter Rabbit), Alvin in veverički (Alvin and the Chipmunks) in Smrkci: Skrita vas (Smurfs: Lost village).

Vse od 22. decembra bodo ob popoldnevih na OTO kraljevali animirani junaki in kratkočasili najmlajše, manjkali ne bodo prisrčni Alvin, rdečenosi jelenček Niko, zmagoslavna Panda, zagrenjeni Grinč ter mnogi drugi priljubljeni liki.

Božič in silvester

Božič bo obarvan z večerno premiero animirane komične pustolovščine Mala noga (Smallfoot), ki se ji bodo lahko prepustili prav vsi družinski člani. Glasove v njej so posodila znana slovenska imena, med njimi David Amaro, Ines Erbus, Robert Korošec, Klemen Mramor in drugi. Silvestrski večer pa bo razveselil vse ljubitelje Jurija Zrneca, Tadeja Toša ter mladih tabornikov, s filmoma Gremo mi po svoje 1 in 2!

Pro Plus
Silvestrski večer bo razveselil vse ljubitelje Jurija Zrneca in Tadeja Toša.

Kaj pa 2024?

Januarja prihaja nova serija, ki vas bo obnorela! Zimske večere boste lahko preživljali v družbi Hannesa Becka, ki bo blestel v seriji Beck je nazaj (Beck is back).