Televizija

Vrnila se je kultna razvedrilna oddaja

A. M.
28. 11. 2023, 07.00
Deli članek:

Ustvarjalec in voditelj Stojan Auer v Mariboru obudil legendarno oddajo Poglej in zadeni!

Mediaspeed
Stojan Auer v oddaji Poglej in zadeni, ki naj bi jo konec leta znova predvajala nacionalna televizija.

Oddajo Poglej in zadeni naj bi konec leta predvajala nacionalna televizija.

V petek, 24. novembra, kot da bi se ustavil čas. Legendarni televizijski voditelj Stojan Auer je namreč v Mariboru obudil nekoč izjemno priljubljeno razvedrilno oddajo Poglej in zadeni, ki se je med letoma 1991 in 1996 predvajala na nacionalni televiziji.

Mediaspeed
Zvezda večera Lou Bega z Mambo No. 5.

Zabavno-glasbena oddaja je bila še posebej mikavna zaradi številnih nagrad, ne nazadnje pa je njen ustvarjalec in voditelj Stojan Auer takrat v Slovenijo pripeljal številne svetovne zvezdnike, ko so Justin Timberlake, Backstreet Boys, The Kelly Family, La Toya Jackson in še bi lahko naštevali.

Mediaspeed
Ni manjkala niti hrvaška zvezda Severina.

30 let kasneje

Stojan Auer je tako v Festivalni dvorani Lent trideset let kasneje poustvaril slavo nekdanjega šova, z njim so bili nekdanji ustvarjalci oddaje, igralci, zvezdniki, čarovniki ter tuji in domači glasbeni gostje, in sicer Kingstoni, Babilon, Victory, Dominik Kozarič, Sebastian, Jan Plestenjak, pa Vanna, Colonia, Severina in premnogi drugi.

Mediaspeed
Vanna je navdušila s plesno himno Tek je 12 sati.

Med drugim so v originalni zasedbi nastopile tudi Power Dancers, kot presenečenje večera je Auer v Slovenijo pripeljal Louja Bega s pesmijo Mambo no. 5. Za piko na i pa se je Stojanu v obliki soustvarjalke šova pridružila tudi hčerka Sandra (med drugim jo poznamo iz šova Big Brother slavnih), ki ob tem pripravlja prav posebno zakulisno dokumentarno oddajo, v kateri se bo dotaknila tega izjemnega šova, ki ga mnogi pogrešamo še danes. Kljub temu da je od njega minilo že 30 let.

Mediaspeed
Indira iz zasedbe Colonie je še vedno v odlični formi.

Mediaspeed
Za uvod je bil tu eden in edini Alfi Nipič.

Mediaspeed
Sebastian v družbi plesalk iz skupine Power Dancer.

Mediaspeed
Režiser Petar Radovič in voditelj Stojan Auer.