Televizija

Kaj prinaša že 8. sezona serije Ja, Chef!?

A. M.
4. 11. 2023, 08.15
Deli članek:

9. novembra na Voyo prihaja nova, 8. sezona najbolj priljubljene serije v zgodovini serij – Ja, Chef!

Pro Plus
Največji oboževalci so si serijo Ja, Chef! v povprečju pogledali tudi trikrat!

Povejte frendom in familiji, da 9. novembra nimate časa. Odpade fuzbal, odpade pivo, odpadejo otroški nastopi v glasbeni šoli, obisk pri zobozdravniku, šoping in večerja pri tašči. 9. november bi pravzaprav moral biti razglašen za praznik. Na Voyo namreč prihaja nova, 8. sezona najbolj priljubljene serije v zgodovini serij – Ja, Chef!

V Chateau de Philippe bodo gostili eno skoraj poročno slavje, dva rojstna dneva, halloween zakusko, ful različnih čustev in še več plemenite žlehtnobe. V resnici bo spet veliko res zoprnih zapletov, ljubosumnih izpadov, eden bo na pomirjevalih, čeprav bi na tabletah najbrž morali biti vsi. Razen dojenčka in mačke. Čeprav za slednjo nismo najbolj prepričani.

Preteklih sedem sezon je imelo več kot 25 milijonov ogledov.
Največji oboževalci so si jo v povprečju pogledali tudi trikrat! Zagotovo bodo veseli novih zapletov, ki jim bo kraljeval Ljubomir Bohinc (Jurij Zrnec) s svojo bando šalabajzersko. Še zmeraj mu hrbet ščiti njegov glavni pomočnik, tako imenovan dvometrski los, Štefan Čuk (Matej Puc). Ob boku mu stojijo mesni strateg in veliki priliznjenec Tomi Šuler (Luka Cimprič), ribji virtuoz Zdravko Keuc (Mario Ćulibrk) in slaščičarski polbog Lovro (Jernej Kogovšek). Najbolj zvit kuhar je Luka Čeh (Klemen Janežič). Bič vodje restavraciješe zmeraj vrti ledena Pika (Katarina Čas). Mlada in uspešna je pripravljena iti čez vse, da bi Chateau de Philippe ohranil naziv najboljše restavracije v prestolnici. A z novimi obrazi, ki so se seriji pridružili skozi pretekle sezone, je njena pripadnost večkrat na preizkušnji. Po novem jo strašno osvaja Herman (Sebastian Cavazza). Mu bo uspelo?
Poglejte si sami. 9. novembra na Voyo.