Televizija

Netflix: Zgodba o Mel in Jacku se nadaljuje

M.K.
19. 10. 2023, 09.00
Posodobljeno: 19. 10. 2023, 09.02
Deli članek:

Izjemno priljubljena Netflixova serija se vrača s težko pričakovano šesto sezono, ki je bila napovedana še pred premiero pete sezone letos. Snemanje naj bi se začelo že poleti, a so ga morali zaradi stavk prestaviti. S tem bodo najverjetneje primorani prestaviti tudi premiero, ki je bila prvotno načrtovana za konec prihodnjega leta.

Netflix
Konec leta 2024?

Prihodnost serije Virgin River je za zdaj videti na varnem. Jinny Howe, ena od vodilnih na področju dramskih serij pri Netflixu, je avgusta 2022 v intervjuju namignila, da dokler bodo gledalci v njej uživali, bodo snemanje zagotovo nadaljevali. V peti sezoni serije, ki je že (skoraj) v celoti na voljo za ogled na Netflixu, je prišlo do velikih sprememb, zlasti v zakulisju, saj jo vodi nov obraz. Razdeljena je bila na dva dela, od katerih je prvih deset epizod doživelo premiero 7. septembra, na preostali dve, ki bosta božično obarvani, pa bomo čakali do 30. novembra. 

Netflix
V peti sezoni serije, ki je že (skoraj) v celoti na voljo za ogled na Netflixu, je prišlo do velikih sprememb.

Produkcija težko pričakovane šeste sezone naj bi se prvotno začela v juliju, njen proračun pa naj bi še vedno znašal med tri in pet milijonov na epizodo. Le nekaj tednov pred začetkom snemanja se je začela stavka sindikata, ki zastopa scenariste, in tako je napredek padel v vodo. Po koncu stavke so se v začetku tega meseca scenaristi že javili izza svoje velike skupne pisalne mize in potrdili, da trdo delajo na novi sezoni. Ker se kamere ne bodo prižgale do konca tega leta, še bolj verjetno pa niti do začetka prihodnjega, se zdi, da bo vrnitev serije pred koncem 2024 težko dosegljiv cilj.