Televizija

Nova zvezda Slovenije

B. P.
15. 3. 2018, 03.00
Deli članek:

Klemen Bunderla o zakulisju s snemanja avdicij za novo oddajo, ki išče pevske talente: zakaj je zmrzoval in kdo vse se je prijavil na šov.

V poplavi različnih šovov, ki so se ali pa se še bodo začeli predvajati na naših televizijah, so med bolj priljubljenimi zagotovo tisti, v katerih iščejo pevske talente. Na Planetu TV so se odločili ponuditi prav to: v šovu Nova zvezda Slovenije bodo iskali nadarjene pevce in pevke, ki si želijo postati zvezde.
Šov bo vodil priljubljeni radijski voditelj Klemen Bunderla, ki se je tudi sam preizkusil v podobnem šovu, namreč X Factorju, zato zelo dobro ve, kaj pomeni stati na odru in se prepustiti kritičnim ušesom strokovne žirije. Pred začetkom oddaje nam je zaupal nekaj zanimivosti s snemanja avdicij v ljubljanski Festivalni dvorani in na Ljubljanskem gradu. Prav to je Klemnu najbolj ostalo v spominu, saj je tisti teden Slovenijo zajel ledeni mraz, voditelj pa je zunanje prizore snemal v pomladnem razpoloženju, oblečen samo v kratko majico in tanek suknjič.

Celoten članek preberite v novi številki revije Vklop!