Televizija

Turški recept za uspeh

D. F.
25. 1. 2018, 03.00
Deli članek:

Turški igralec Burak Özçivit iz serije Moja boš je kariero začel začel kot maneken. Čeprav je bil zelo uspešen, z življenjem ni bil povsem zadovoljen.

Že kot majhen deček se je namreč trdno odločil, da bo postal igralec. Tako se je po končani srednji šoli odločil za študij umetnosti, kjer je kot osnovni predmet izbral dramsko umetnost. Svojo prvo vlogo je dobil leta 2006, od takrat pa se redno pojavlja na televizijskih zaslonih. Pri nas smo si igralca nedvomno najbolj zapomnili po vlogi Bali-bega, sultanovega komornika, v seriji Sulejman Veličastni, te dni pa ga spremljamo v vlogi privlačnega Kemala v seriji Moja boš (Kara Sevda).

33-letni igralec se v prostem času zelo rad ukvarja s športom, še posebej rad igra nogomet s svojimi prijatelji, zato vas ne bo presenetilo, da je strasten navijač turškega nogometnega kluba Fenerbahče SK. »Prvič sem šel na tekmo nogometnega kluba Fenerbahče SK s stricem, ko sem bil star šest let, in čeprav je od takrat minilo že veliko let, se še vedno spomnim vsake podrobnosti. Takrat sem bil veliki oboževalec nogometaša Rıdvana Dilmena – njegove fotografije in posterje sem imel polepljene po vseh zidovih svoje sobe.«

Več o Buraku preberite v novi številki revije Vklop!