One/oni

»Kaj pa, če imam dve levi nogi?«

B. P.
25. 1. 2018, 03.00
Deli članek:

Spomladi prihaja nova sezona šova Zvezde plešejo; tudi športna plezalka Natalija Gros in športna novinarka Sanja Modrić bosta obuli plesne čeveljce.

Najbolj glamurozna, vroča in plesna oddaja Zvezde plešejo bo kmalu ponovno zasijala z naših TV-ekranov. V soju žarometov in ob spremljavi žive glasbe se bodo po plesnem parketu v drugi sezoni po svojih najboljših močeh ponovno vrteli zvezdniki in poklicni plesalci. Plesne čeveljce bosta tokrat obuli tudi zvezda športnega uredništva Pop TV, novinarka in komentatorka Sanja Modrić, ter nekdanja vrhunska športna plezalka Natalija Gros. Seveda nas je zanimalo, ali imata kaj treme in česa se najbolj veselita.

Kaj bo največji izziv v oddaji Zvezde plešejo?
Natalija: Prav gotovo nedeljske oddaje v živo, kjer bo treba pokazati, kaj sem se čez teden naučila in kako mi je uspelo ponotranjiti ter začutiti izbrani ples. Ampak hkrati mi je ta izziv v veliko veselje, saj sem že kot otrok sanjala, da bi plesala namesto plezala. Zbirka knjig Baletni copatki je bila moja najljubša.
Sanja: Sama sebi bom največji izziv. Sodelovanje v oddaji dojemam kot preizkušanje same sebe. Plesna oddaja je nekaj povsem zunaj mojih ustaljenih tirnic, tako da je že nastopanje v njej samo po sebi velik izziv zame.

Česa se najbolj veselita in česa vaju je morda strah?
Natalija: Najbolj se veselim novega plesnega znanja, celotnega procesa učenja in treningov, ko kot popolni amater v enem tednu presežeš svoje sposobnosti in jih uspešno pokažeš v oddaji, ter seveda lepih oblekic, čevljev s peto in vsega glamurja, ki spada k plesu, kar mi je v športnem plezanju vedno manjkalo. Skrbi? Ja, pred časom sem sanjala, da sem prišla na prvo oddajo popolnoma nepripravljena in brez treninga, s plesalcem sva kar improvizirala in seveda dobila same ničle. Skrbi me, da na oddajo ne bi prišla dovolj pripravljena.
Sanja: Zares se veselim učenja plesnih korakov. Ne obremenjujem se s tem, kateri ples bo prvi, kateri drugi ali kako dolgo bom ostala v oddaji. Seveda pa bolj kot se oddaja približuje, bolj čutim tremo oziroma se sama pri sebi sprašujem, kaj mi je bilo tega treba – kaj pa če imam dve levi nogi ... (smeh)

Celoten intervju preberite v novem Vklopu!