Televizija

Klofute gredo težje od rok kot poljubi

B. P.
4. 1. 2018, 03.00
Deli članek:

Klepet s Tino Gorenjak in Inti Šraj: kot materinska Suzana in zapeljiva Sara sta v Dragih sosedih tekmici, v resnici pa sta igralki veliki prijateljici.

Kdaj in kje so se vajine poti prvič križale?
Inti: Tino poznam že od prej, ker je pač Tina Gorenjak. (smeh)
Tina: Ja, tudi jaz poznam Inti še od prej, ker je pač Inti Šraj. (smeh) V bistvu sva se prvič srečali in spoznali prav na snemanju Dragih sosedov in bila je ljubezen na prvi pogled.
Inti: Res je, takoj sva se ujeli.


V Dragih sosedih sta tekmici, kaj pa v resničnem življenju?
Tina: Neizmerno radi se druživa tudi zunaj serije. V seriji igrava ženski, ki sta ves čas v konfliktu, in na začetku nama je bilo precej težko zaradi tega. Potem pa sva se začeli vedno bolj zabavati na ta račun, in tudi ko čakava med snemanjem, ves čas letijo kakšne šale, tako da vsi umirajo od smeha. Sva prav neustavljivi.
Inti: Na začetku je bilo res malo neprijetno, ko moraš nekoga tako užaliti. Pri mojem liku pa se mi zdi super to, da je Suzana pravzaprav Sarina šibka točka. Sara je bila namreč na začetku zelo normalen lik, prav nič komičen, zato je super prikazati, da je ranljiva in včasih prav podla.
Tina: Poleg tega Sara na prvi pogled nima nobenih napak in tak lik je težko igrati. Vedno je bolj zabavno igrati nekoga, ki je poln napak in ima ogromno težav sam s sabo.

Velikokrat vas novinarji sprašujemo, kako se lahko igralci s tako lahkoto poljubljate med sabo, pa bi se morali spraševati čisto nekaj drugega, kajne?

Tina: Jaz vedno rečem, zakaj sploh tako razmišljanje. Tudi poljubi so del igre. In zakaj nihče ne postavlja takih vprašanj, ko gre za udarce. To je popolnoma enako. Tako kot se poljubljamo, si lahko tudi prisolimo klofuto, kar pa ne pomeni, da se tudi sicer tepemo. (smeh) Zanimivo, da agresija nikogar ne zmoti, ko pa gre za ljubezen ali erotiko, se pa vsem zdi, da se je moralo tu zgoditi nekaj več tudi za kamero.

Celoten intervju preberite v novi številki revije Vklop!