Televizija

Nov obraz stare serije

D. F.
15. 6. 2017, 03.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na Pop TV predvajajo pomlajeno kultno nemško serijo Gozdarska hiša Falkenau, v kateri je Christiana Wolffa zamenjal Hardy Krüger ml.

Hardy Krüger ml. umetnost nosi v genih, je namreč sin nemškega igralca in pisatelja Hardyja Krügerja ter italijanske slikarke Francesce Marazzi. Igro je študiral v Los Angelesu, kjer je zaigral v nekaj stranskih vlogah v serijah, opravil je ustrezno usposabljanje za kuharja, ukvarja se s fotografiranjem, oblikovanjem motornih koles in jaken, rad kuha in obožuje potovanja.

49-letni igralec v seriji Gozdarska hiša Falkenau nastopa v vlogi postavnega gozdarja Stefana Leitnerja. »Stefan Leitner je pošten človek, ki dela napake kot vsi drugi. Zaveda se, da ena sama oseba ne more izboljšati sveta, v sebi pa ima nekaj, zaradi česar mu ljudje zaupajo. Sovraži birokracijo, zato se ji v velikem loku izogiba, ves svoj čas pa rad preživi v naravi. To vlogo sem sprejel v želji, da bi ustvaril nekaj novega. Poznal sem pretekle uspehe te serije, a sem si želel k ogledu pritegniti še novo občinstvo. Ljudem sem želel ponuditi nekaj, kar si lahko ogleda vsa družina, kar je dandanes prava redkost. Zgodba vsebuje moralna načela, poudarek je na spoštovanju in poštenosti. V ospredju je pomen družine. Prijatelji pridejo in grejo, družina pa ostane, ne glede na vse,« je dejal za nemške medije.

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!