One/oni

Britney je povedala šokantno resnico o bivšem fantu

26. 10. 2023, 09.14
Posodobljeno: 26. 10. 2023, 09.16
Deli članek:

Britney Spears, ena najbolj prepoznavnih pop zvezd zadnjih desetletij, je 24. oktobra izdala svojo težko pričakovano avtobiografijo z naslovom "The Woman in Me".

Profimedia
Britney Spears v svoji avtobiografiji "The Woman in Me" razkriva intimne detajle svojega razmerja z Justinom Timberlakom, vključno s splavom, ki ga je doživela med njunim razmerjem.

V tej intimni pripovedi Britney bralcem ponuja vpogled v svoje življenje, kjer deli svoje osebne poglede na dogodke, ki so se javno odvijali v času njene kariere, ter razkriva tudi zasebne trenutke, ki jih je doslej skrbno varovala pred javnostjo.

Instagram / YT
Britney Spears leta 1999.

V knjigi je posebej odkrito spregovorila o svojem razmerju z Justinom Timberlakom, ki ga je imela v poznih 90-ih in zgodnjih 2000-ih. Razkrila je, da je med zvezo z Justinom doživela splav. Poleg tega Britney deli še druge intimne podrobnosti njunega razmerja, vključno z domnevnimi primeri nezvestobe.

Avtoportret, ki ga Britney riše v svoji knjigi, se ne osredotoča zgolj na osebne odnose, ampak tudi na njeno življenje v soju žarometov in osebne izzive, ki jih je doživljala v času svoje 13-letnega skrbništva. Po koncu očetove skrbniške pravice se Britney v knjigi na nov način odpira svojim oboževalcem, s čimer poskuša začeti novo poglavje v svojem življenju.

Razprodano!

Profimedia
Avtobiografija je ob izidu že dosegla status najbolj prodajane knjige na Amazonu, kar odraža veliko zanimanje javnosti za življenjsko zgodbo te priljubljene zvezdnice.

Avtobiografija "The Woman in Me" je že ob izidu doživela velik uspeh in postala najbolj prodajana knjiga na Amazonu. Pričakuje se, da bodo fizične kopije knjige kmalu po izidu razprodane, kar priča o velikem zanimanju javnosti za življenjsko zgodbo te priljubljene pevke.

Britney Spears s svojo knjigo ne ponuja le zanimivega vpogleda v svoje osebno življenje, ampak tudi v preizkušnje in izzive, s katerimi se je soočala v svoji dolgi in razgibani karieri. Avtobiografija "The Woman in Me" je tako ne le odmeven literarni dogodek, ampak tudi priložnost, da Britney Spears na nov način komunicira z javnostjo in svojimi oboževalci, ki so jo podpirali v vseh teh letih ... In predvsem, da za nekaj časa preneha s čudaškimi solo plesnimi točkami, ki jih zadnje čase izvaja na Instagramu.