Vstopite v svet Digitalnih priložnosti: Kako povzdigniti vašo prodajo z novodobnimi strategijami

Ste pripravljeni na Digitalno preobrazbo? Odkrijte, kako se zmaga piše z inovacijami

K.A.
20. 3. 2024, 18.48
Posodobljeno: 20. 3. 2024, 19.03
Deli članek:

Odkrijte skrivnosti prodajnega uspeha na dogodku, ki združuje tehnologijo in tržne strategije

https://digitalna-preobrazba.si/
MARKETING IN PRODAJA Z ROKO V ROKI KOT TEMELJ DIGITALNE IZKUŠNJE

V vrtincu digitalnega razvoja, kjer kupci brskajo skozi neskončno morje izbire, postaja jasno, da zgolj ponujanje izdelkov ali storitev ne zadošča za skovanje prodajnih uspehov. Zato se podjetja usmerjajo v kovanje strateških prodajnih procesov, ki z roko v roki s tehnologijo pletejo nove poti do srca potrošnika.

V Kristalni palači v Ljubljani se bo na četrtkovo popoldne, 11. aprila 2024, odvijal dogodek, ki nosi ključ do digitalne preobrazbe. Strokovnjaki iz različnih industrijskih sektorjev bodo razgrinjali zavese digitalnega sveta, predstavljajoč taktike in strategije, ki ne le pritegnejo pozornost kupca, ampak ga vodijo po nakupni poti do končnega cilja – nakupa. Udeleženci bodo imeli priložnost iz prve roke izvedeti, kako uspešna slovenska podjetja izkoriščajo digitalne kanale za rast svojih prodajnih številk.

https://digitalna-preobrazba.si/
MARKETING IN PRODAJA Z ROKO V ROKI KOT TEMELJ DIGITALNE IZKUŠNJE

Poudarek bo na izbiri pravega oglaševalskega pristopa, kjer Boštjan Kovač iz agencije Kokos razkriva, kako pametno investirati oglaševalski proračun v digitalnem svetu. Svetovalec Roman Krušič iz Spletna postaja bo razkril, kako spletna stran ali trgovina postane vaš najboljši prodajalec, medtem ko Uroš Žohar iz Intere predstavlja, kako CRM sistem lahko preobrazi vaš prodajni proces od povpraševanja do zaključka prodaje.

In ker zadržanje kupcev pomeni tudi zadržanje prihodkov, bo Matic Stocca iz SqualoMail delil vpoglede v moč e-mail in SMS marketinga za ustvarjanje dolgoročnih odnosov s kupci. Poleg tega bo Tajda Marinič iz Alias plus osvetlila, kako lahko podjetja izkoristijo razpoložljiva EU sredstva za digitalizacijo in tako ohranijo korak s časom.

Dogodek, ki je brezplačen, a zahteva predhodno prijavo, je nepogrešljiv za vse, ki želijo v digitalni dobi ne le preživeti, ampak uspevati. Ne zamudite priložnosti, da se potopite v svet digitalne preobrazbe in iz njega izplavate bogatejši za praktična znanja, ki bodo vaše podjetje ponesla na naslednjo raven.

Udeležba je brezplačna