Zanimivosti

10 lepotnih bombončkov pomladi

Tjaša Kokalj Jerala / revija Bodi zdrava
14. 3. 2024, 17.00
Deli članek:

Pomladno prebujanje v lepotnem svetu pomeni cel kup novosti – in nič ni razburljivejšega kot nov lepotni izdelek, ki nežno naznanja in napoveduje lepotne smernice.

Pexels
Pomladno prebujanje v lepotnem svetu.

OBSTOJNA ŠMINKA

Rouge Dior premika meje polno pigmentirane barve, popolnega prekrivanja in dolge obstojnosti, a hkrati ohranja optimalno udobje. Nova doba se začenja s tem legendarnim rdečilom za ustnice v novi kampanji, ki prikazuje sijočo in moderno ponovitev Diorjeve slavne »coup de Trafalgar«. Slavljenje Diorjevih rdečih kreacij, s katerimi je v svoje modne revije dodal element presenečenja, je nepričakovan, drzen in spektakularen pristop, ki prikaže navdušenje in sanje kot del zgodbe Rouge Dior.

KOREJSKA NEGA

Korejska skrivnost učinkovitega rituala za nego kože je vlaženje in pomirjanje kože z izdelki, ki so preprosti za uporabo. Erborianova nova kolekcija Centella Acne Care in koža delujeta z roko v roki. Kolekcija, ki temelji na filozofiji korejske nege, nežno poskrbi za nepravilnosti na koži in jo hkrati neguje. Vse izdelke kot rdeča nit povezuje azijski vodni popnjak – korejska rastlina, ki velja za legendarno pomirjajočo sestavino.

DIŠAVE PRVIH CVETOV

Objemajo nas dišave prvih cvetov in s soncem obsijanih sadežev. L’OCCITANOVA nova dišavna kolekcija v omejeni izdaji Zaljubljena češnja ta letni čas slavi z dišavno romanco med očarljivimi češnjevimi cvetovi in zapeljivo jagodo. Ta presenetljiva dišava vas bo razveselila s svežimi citrusi, slastno jagodo in nežnimi mošusnimi notami. Dišavna formula je obogatena z izvlečki iz višnjevih cvetov in višenj iz Luberona v Provansi.

VITAMIN C

Kozmetika Garnier popolno neguje vaše lase, kožo obraza in pokožnico celotnega telesa. Del ponudbe znamke Garnier je poleg kozmetike za čiščenje obraza in obraznih krem tudi kozmetika za varno sončenje in nego po njem. Naturals Vitamin C bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože.

TEKOČE SENČILO

Tekoče senčilo ima žametno, dolgo obstojno in sijočo formulo ter je opremljeno z mehkim multifunkcijskim aplikatorjem, kombinacija pa zagotavlja natančen nanos. Lancôme Idôle Tint Ultra Precise Liquid Eyeblusher se lahko uporablja preprosto kot lesketajoče senčilo za oči, pa tudi kot naravno rdečilo ali osvetljevalec, ki daje nežen sijaj.

MASLO ZA TELO

S suho in luskasto kožo se spopade maslo za telo Sol de Janeiro Delicia Drench. Čaka vas mehčalni tornado, ki bo vaše telo naredil žametno mehko in nahranjeno. Pomirjevalni kompleks je primeren tudi za zelo obremenjeno kožo, maslo bacuri pa podpira zaščitno pregrado kože. Poleg izjemnih negovalnih lastnosti ima to maslo za telo tudi očarljiv vonj. Kožo obda s privlačnimi toni vanilje, sladke vijolice in sandalovine.

SIJAJ NA USTNICAH

Sijaj za ustnice NYX Professional Makeup Duck Plump ustnicam zagotavlja čudovit videz: daje jim večjo polnost, jih rahlo obarva ter hkrati vlaži in mehča.

LAK ZA NOHTE Z BLEŠČICAMI

Obarvajte nohte z lakom za nohte z bleščicami in dosezite čudovito svetleč in vznemirljiv videz pomladi. Lak za nohte Shine Bright znamke trend !t up navdušuje s preprostim nanosom, lahko pa ga nanesete neposredno na noht ali kot dodatek svojemu najljubšemu barvnemu laku. Barva 020 Fuchsia, 2,29 EUR, na voljo na www.dm.si in v prodajalnah dm

PILING ZA ROKE
Piling za roke Balea zagotavlja popolno nego rok, jih razvaja in zagotavlja svilnato mehko kožo. Vsebuje olje divje vrtnice in zrna mareličnih jedrc. 15 ml, 0,99 EUR, na voljo na www.dm.si in v prodajalnah dm

MASKARA ZA OBČUTLJIVE OČI
Naj vam maskara ne privablja solz na obraz. Če imate take težave, izberite maskaro brez vonja, ki je primerna tudi za občutljivo kožo. Maskaro alverde NATURKOSMETIK Sensitive Nothing But Volume odlikuje blag recept, ki je obogaten s kamiličnim oljem, zato so trepalnice izrazitejše in gostejše. 12 ml, 4,69 EUR, na voljo na www.dm.si in v prodajalnah dm

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Revija Bodi zdrava
Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Prijazno vabljeni k branju!