Izkoristimo moč modre polne lune

Navodila, kako si z modro luno pričarati lepše življenje

S.N.Č./Novice Svet24
31. 1. 2018, 10.28
Posodobljeno: 31. 1. 2018, 10.33
Deli članek:

Vstopili smo v teden modre polne lune, ki je pravi čudež narave. S svojo mogočnostjo namreč Zemlji prinaša izjemne manifestacijske energije.

Dreamstime
Modra polna luna velja za kraljico izpolnjenih želja.

Edinstvena modra polna luna se v povprečju ponavlja enkrat na 2,7 leta in z energijskega stališča prinese dodatni portal dotoka energije za planet – a to ni kakršenkoli portal. To je prebojni portal in neizmerna moč manifestacije.

Njena moč je izjemna in zelo skrivnostna. Prinaša številne darove in čarobnost. In to, da v letu 2018 nastopata dve modri polni luni, je neverjetno darilo človeštvu. Čarodeji so vedno uporabljali moč modrih polnih lun za posebne obrede in neponovljive iniciacije.

Dreamstime
Vsak od nas lahko poseže po čarobnostih prelepe modre polne lune.

ČUSTVA IN ŽELJE

Velikokrat imajo ljudje velike želje. Prosijo angele za uresničitve. Nekateri takoj vidijo rezultate svojih prošenj, nekateri … no, nikoli. Takrat žalostno pogledujejo v nebo in se sprašujejo: »Sem jaz pozabljen/-a? Zakaj se zdi, da imajo nekateri več sreče kot jaz?« Ste se kdaj počutili tako? Je res, da nekaterim vesolje izpolni želje, drugim pa pač ne?

Ne drži. Mnogi mislijo, da je to resnica, a ni. Mnogi si tako zelo želijo verjeti, da obstaja »drugi krivec« za njihove neizpolnjene želje, a čas je za edino resnico. Vse je v vas. In če se nekaj ne zgodi, ne pomeni, da vas je stvarstvo pozabilo, temveč pomeni le to, da niste odprli vrat.

In s čim se odpirajo vrata manifestacije? Z vašimi čustvi. Da, prav ste prebrali. Misel in razmišljanje lahko o marsičem odločita, a če srce ne sledi – manifestacijske formule ni. Lahko opravite na tisoče obredov, lahko se »silite« pozitivno razmišljati, lahko si ponavljate na tisoče afirmacij na dan – a življenje bo izvedlo, kar bo srce verjelo.

Čustva so naš sistem, vreden zlata. Ves čas signalizirajo resnice, skušajo navigirati naše poti in opozarjajo na to, da nekaj ni v skladu z našimi resničnimi željami. A v času moderne dobe veliko ljudi svoja čustva prezre. Obstaja kopica stvari, ki ohromijo naša čustva. A na koncu se vedno izkaže, da tista čustva, ki jim nismo namenili pozornosti, zahtevajo davek.

Zlati ključ za odpiranje vrat manifestacije so edino naša čustva. Čustva, ki jim ne namenimo pozornosti, vedno zahtevajo svoj davek.

Ocenite svoja čustva. Kje se v vas še vedno skriva bolečina? Potem ko je resnica prišla na plan, ne bežite od nje. Ne obtožujte se, ne krivite nikogar, temveč spoznanje vzemite za dobronamerno lučko v temi. Pred modro polno luno bo vaše pozitivno čustvo torej to, da boste naredili nekaj zase. Da se boste končno lotili dela, da premagate stare tegobe. Taka odločitev da vesolju signal … da se ljubite in si želite sprememb.

MISTIČNA POT

Navodila, kako si z modro luno pričarati lepše življenje, nam je zaupala zdravilka Cristy Žmahar.

»Za modro polno luno izberite za obred nekaj, kar v vas vzbuja vesela čustva. Torej, če ste na primer razočarani v ljubezni, boste to začeli spreminjati, a za obred polne lune na tem ne delajte. Če pa imate na primer kariero, ki vas srčno veseli, bi bil za vas idealni izbor, da za obred naredite nekaj na temo napredovanja, priklica denarja ali novih kreativnih idej. Izberite nekaj, kar v vas sproža resnično veliko sreče in verjamete, da lahko to še bolj energijsko podprete. Obred, ki ga opravite jutri, v sredo, čim bolj pozno zvečer, pa gre takole:

Čustva se zdravijo počasi in namensko. Ne uravnajo jih zunanje okoliščine. Čakati, da se bodo okoliščine spremenile in pobožale naša čustva, je zaman. Sami moramo v akcijo.

•Kupite modro čajno svečko.
•Vzemite list papirja in nanj narišite polno luno z modro barvico.
•V sredino napišite svojo željo (ali največ tri želje) in pripišite spodaj: 'Modra luna, usliši me, izpolni želje zapisane vse. Zavest obilja naj me vodi, nove priložnosti mi ponudi.'
•Zdaj obrežite to polno luno, da bo ostala le ona, preostali del papirja pa zavrzite.
•Narisano modro polno luno z željami dajte na okensko polico, da jo bodo dosegli žarki modre polne lune. Ne skrbite, četudi bi bilo oblačno, bo delovalo enako.
•Na modro polno luno dajte modro čajno svečko in jo prižgite. Pustite, da zgori do konca.
•Zjutraj dajte narisano polno luno pod svojo vzmetnico. Pustite jo tam do naslednje modre polne lune, ki bo 30. marca, in takrat jo spet dajte na okensko polico, prižgite modro svečko ter napolnite želje. Potem jo znova položite pod vzmetnico in pustite tam sedem dni, nato pa list zažgete.
•Če se bodo želje ta čas uresničile (in močno vam želim, da se!), potem boste 30. marca izdelali novo modro polno luno z novimi željami.«

Dreamstime
Letos bosta na nebu kar dve modri polni luni, kar je pravo darilo človeštvu.