Astronapoved Gaie Asta

V letu 2018 bodo Slovenijo prizadeli vremenski ekstremi

S.N.Č.
29. 12. 2017, 20.10
Deli članek:

Astrologinja Gaia Asta o prihodnjem dogajanju doma in po svetu.

Dreamstime
V začetku pomladi bo hudo vročino doživljala južna polobla, medtem ko bo Evropo pestila avgusta.

Arhiv svet 24
Gaia pravi, da bodo nove energije spodbudile duhovno rast v vseh nas.

Leto se bo začelo z modro luno v januarju, ki bo obenem popolni lunin mrk. Energije nove dobe bodo zaživele v vsakomer. Spodbujale bodo duhovni razvoj in drugačno pojmovanje sveta. V letu 2018 se bo zvrstilo kar pet mrkov, dva popolna lunina in trije delni sončni.

Ker bo tihomorska prelomnica močno obsijana z mrkom, pričakujemo, da se bodo ponovno sprostile notranje napetosti, kar bo spet spodbudilo globoko tresenje tal na obeh koncih Tihega oceana, to je na Japonskem, v Indoneziji in na zahodu Amerike.

V začetku pomladi bo hudo vročino doživljala južna polobla, medtem ko bo Evropo pestila avgusta. Oceani bodo še bolj segreti, zato bo jesenska sezona orkanov še močnejša od letošnje.

PREMIKI

V splošnem bo leto 2018 za Slovenijo in za svet leto rasti. Zaznamovale ga bodo spremembe v miselnosti, stari vzorci bodo odhajali in široka javnost bo vse bolj sprejemala vodnarjevo energijo. Vse manj bo tistih, ki zanikajo močno globalno segrevanje in spremembe, v katere drvimo. Leto bodo torej najbolj zaznamovale podnebne spremembe: vremenski ekstremi, obilna deževja, spomladi in v začetku poletja bo letna ekstremna vročina.

Svet bo ekološko ozaveščen, celo v Sloveniji se bo miselnost začela spreminjati (od premoga k obnovljivim virom energije, kot sta sonce in veter), tudi ekologi bodo spremenili svoje mnenje, kar zadeva zeleno energijo. Uran bo namreč vstopil v bika, v 4. hišo natalne karte Slovenije.

Leto bo prineslo globalno zavedanje o nujnosti takojšnjih sprememb, ki se bodo dejansko začele izvajati. Problem bodo terorizem in nasilni izbruhi posameznikov, predvsem zgodaj spomladi, ko bo Mars zunaj meja.

Dreamstime
Neomejenemu prevažanju z avtomobili se bliža konec.

NOVA VLADA

Slovenija bo naslednje leto dobila novo vlado, spremembe se vidijo po Uranu, ki bo v času veskove lune vstopil v bika in bo na družbeni ravni nekoliko prevetril državni zbor in vlado. Tudi Jupiter v škorpijonu bo potoval skozi 10. in 11. hišo natalne karte Slovenije, kar pomeni, da se bomo iz starih vzorcev končno dvignili v neke bolj odprte in sodobne energije. Vendar pa bodo Slovenijo spet najbolj pestili ekstremni vremenski pojavi, poplave, suša in huda vročina poleti. Pomladi in poleti se bo v Sloveniji krepil turizem, ki ga žal Slovenci še vedno ne bomo znali dovolj izkoristiti, da bi pomagali ustvarjati blaginjo. Posamezni Slovenci pa bodo na področju visoke tehnologije in znanosti dosegali velike uspehe.

NAPETOSTI

V globalnem smislu in tudi na ravni posameznika bi morali bolj spremeniti način življenja, se duhovno prebuditi in živeti pot srca in ljubezni. Drugače moramo začeti ravnati s planetom, se povezovati z njegovimi lepotami in najti srečo znotraj sebe. Prenehati bi morali ropati naravna bogastva in živeti materialno življenje, tudi potovanjem se bomo morali pogosteje odreči in se veseliti drobnih stvari. Vse te spremembe se začnejo od znotraj in prav na to nas bo opozarjalo leto, v katerem bodo začele evropske vlade omejevati neomejen prevoz z osebnimi avtomobili, centri evropskih mest bodo vse bolj zaprti za fosilni promet, velik poudarek bo na javnem, nizkoemisijskem prevozu. V načrtu bodo emisijske kartice, s katerimi bo življenjski strošek večji pri vseh, ki ustvarjajo večji ogljični odtis. Avtoceste bodo dražje za neekonomična, neekološka vozila, medtem ko bodo za električna vozila skoraj brezplačne. Za Slovenijo bo še največja sramota zahteva po štiriletnem obdobju zapiranja elektrarn na premog.

V globalnem svetu se bodo dogajali množični protesti, ljudje bodo želeli spremembe, toda nihče ne bo točno vedel, kakšne. Napeto, predvojno stanje bo, v poletnem času bo imela EU monetarne težave, stabilnost evra se bo zamajala. Globalno bodo na valute vse bolj vplivali vrednosti in tokovi digitalnih valut, vpliv Rusije in Kitajske v svetu se bo vse bolj krepil.

Skratka, čaka nas zanimivo, dinamično leto, izpolnjeno z intenzivnimi doživetji, ljubeznijo in velikim duhovnim razvojem.