ZANIMIVO

29 let kasneje je doživela velik šok

S.A.
29. 10. 2017, 14.28
Posodobljeno: 29. 10. 2017, 14.29
Deli članek:

Sporočilo oziroma pismo v steklenici, ki ga je pred 29 leti, pisalo se je leto 1988, v ocean »poslala« takrat osemletna deklica, je zdaj končno našlo prejemnika.

Arhiv Svet24
Linda in njen mož David Humphries.

Linda in njen mož David Humphries sta se sprehajala po plaži v ameriški zvezni državi Georgia, ko sta naletela na nekaj zanimivega. Našla sta pismo, ki ga je leta 1988 napisala takrat osemletna Miranda Dawn Moss.

Arhiv Svet24
Danes 37-letna Miranda Chavez

Danes Miranda Chavez

»David je zjutraj na plaži na otoku Sapelu naletel na neverjetno odkritje. Našel je sporočilo v steklenici, ki je bilo odvrženo v Edistu v Južni Karolini pred 29 leti! Uspelo smo izbrskati ime in naslov danes 37-letne pošiljateljice, vendar telefonska številka ne obstaja,« je na svojem facebook profilu zapisala Linda in zraven pripela fotografijo pisma. Zgodba je zaokrožila in s pomočjo prijateljev jima je uspelo najti avtorico pisma. Danes sliši na ime Miranda Chavez in Linda jo je takoj kontaktirala. Par je na koncu uspel priti do Mirande, ki je delovala precej vzhičeno, ko je ugotovila, da je njena steklenica »preplavala« skoraj 150 kilometrov.

Facebook

»Imela sem samo 8 let!«

»Zgodila se je neverjetna stvar. Prek facebooka sem dobila sporočilo. Linda Humphries je našla sporočilo, ki sem ga dala v steklenico in jo odvrgla v ocean. Takrat sem imela samo 8 let! Našla ga je na otoku Sapelo in zdaj mi ga bo poslala! Ali ni to neverjetno?« je Mirana zapisala na svojem facebook profilu. Za enega od ameriških medijev je tudi dejala: »Kdo bi si mislil, da se bo kaj takšnega zgodilo? Čudovito je, da te nekaj tako majhnega, ne glede na to, kako ti je v življenju, lahko vrne nazaj v otroštvo, v enega najsrečnejših obdobij v življenju. Usojeno je bilo, da bo nekdo pismo našel. Bilo je usojeno, da bo nekoga razveselilo in da bo nekomu polepšalo dan.« Danes 37-letna Miranda se je z zakoncema Humphries tudi dogovorila za srečanje, med drugim pa sta ji obljubila, da jo bosta odpeljala na kraj, kjer sta našla njeno pismo.